Lemaradt a BOOM ;)
Sziasztok!
Ellenfél ellen viszonylag sokat játszunk, de hogy is fogalmazzak, szeret játszani, de nem igazán tud :D :D
weaktight | Hand | Kc4dQhAc - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Hogyan nyerjünk értéket? :)
2.
weaktight | Hand | 3sAs8c7h - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Mennyire hibás ilyen kézzel callolni a pre 3betjét? Agresszív ellenfél, sokat játszik vissza rám. Hiba, ha itt 4betelem preflop?
Hoztam egy mai csokrot nektek. :)
Most többségében nyert partikat teszek be.
Viszont gyertek ti is posztoljatok!!! :)
:Ah::4d::5d::2c:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 30.00/60.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:As::Ks::2d::3d:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 15.00/30.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:As::Js::2d::8c:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 25.00/50.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ah::7h::2s::8c:
És akkor hoztam 2 kérdést. :)
1. :Ac::3c::Js::4s: Floppon szerintetek is standard call? (ismeretlen játékos ellen)
No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2.:4d::9d::4h::2s: Szerintetek inkább lassítani kell, vagy így nyerhető el a legtöbb value?
Sziasztok!
Ellenfél ellen viszonylag sokat játszunk, de hogy is fogalmazzak, szeret játszani, de nem igazán tud :D :D
weaktight | Hand | Kc4dQhAc - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Hogyan nyerjünk értéket? :)
2.
weaktight | Hand | 3sAs8c7h - Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament
Mennyire hibás ilyen kézzel callolni a pre 3betjét? Agresszív ellenfél, sokat játszik vissza rám. Hiba, ha itt 4betelem preflop?
[QUOTE=bakyka;494810]Hát nálam azért kicsit karcos. Alapvetően nem azzal van a baj, hogy aggro voltál pre vagy utána a floppon (eddig kb. sztenderd, bár én pre nem 3-beteltem volna, de ezzel nincs is semmi gond), hanem hogy egy ilyen floppon 80bb-t kell callozni "mindössze" egy top párral meg egy 2nd nut lo draw-al. Ordas nagy fish ellen/szépes range ellen valószínüleg jó így, de kompetens ellenfél ellen eléggé hátul leszel és biztosan nem lesz meg a pot odds sem.
AJ34DS BTN-ről nem 3bet? Sztem elég jó kis floppot kaptunk, pont ilyeneket szeretnénk látni floppon. A 80bb-s call nyílván nehéz, de az esetek többségében nem fogunk rosszabbul végezni, mint felezés. Jó mondjuk ami még jó kérdés, hogy milyen range-el ch/r-el AI.-t.
AJ34DS BTN-ről nem 3bet? Sztem elég jó kis floppot kaptunk, pont ilyeneket szeretnénk látni floppon. A 80bb-s call nyílván nehéz, de az esetek többségében nem fogunk rosszabbul végezni, mint felezés. Jó mondjuk ami még jó kérdés, hogy milyen range-el ch/r-el AI.-t.
Ha én lennék CO és ezt a line-t választanám, kb. ez lenne nálam: A2xx/A3xx, xx= bármilyen set, de inkább 2 pár, mivel itt egy A2JJ-val vagy A255-tel nem mennék all-in, hanem csak visszaemelnék kb. 9-10 dollárig.
:Ah::4h::2c::7c: 3 barrel
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ac::8c::2s::Ks: River blöff 2 játékos ellen
:Ah::Jh::Js::6c: Ezt pedig nagyon elrontottam.
Kérdések. :)
1.:Ac::5d::7d::7h: kis full, river jó így, vagy inkább fold?
2.:Ad::4d::2c::7s: 3bet kassza Turnön mit léptek?
http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1962711_859549089E
[QUOTE=soux;494998]
Szia!
Én lehet, hogy még meg is ch/r-eltem volna itt , mit tudunk a kezébe adni, ami ellen verve vagyunk ? KTAx ? Szerintem itt, ha KTxx van nála, akkor azt már turnon megtámadja esetleg. Vagy rossz az elképzelésem?
[QUOTE=soux;494998]
Szia!
Én lehet, hogy még meg is ch/r-eltem volna itt , mit tudunk a kezébe adni, ami ellen verve vagyunk ? KTAx ? Szerintem itt, ha KTxx van nála, akkor azt már turnon megtámadja esetleg. Vagy rossz az elképzelésem?
Én tudom, hogy halál nit vagyok, ezért ilyen lappal ab start nem játszanék. Ha már mégis, akkor riveren ráborítottam volna, mert szerintem a KK-t kivéve elképzelhetetlen, hogy előtted legyen, de akkor meg flopon megkínált volna.
A river ch/r felesleges, mert úgyis csak jobb lap adna meg. Jó volt így. Ja, amúgy én se játszottam volna ezzel a lappal preflop.