Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:49

nyugi atesz,pihenj ne eröltesd. majd ha meglesznek a ps tol a HH-im postolok egy hasonlo napom partijait.
1-2dodos nl be futottam egy ilyen szeriaba.es nem álltam meg,erosen megcsonkitotta a rollom.

lisztharmat
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:56

Nyiss meg tíz 1/2 centes plo8 asztalt, hamar kifut a rossz széria.

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:58

Már leálltam, benyomtam a self exclusion-t 12 órára.

lisztharmat
Válasz BLaci77 kommentjére
2013. febr. 2. 23:59

nyugi atesz,pihenj ne eröltesd. majd ha meglesznek a ps tol a HH-im postolok egy hasonlo napom partijait.
1-2dodos nl be futottam egy ilyen szeriaba.es nem álltam meg,erosen megcsonkitotta a rollom.

BLaci77 nem pont veled beszélgettünk mikor lecsóringereztek? A mai blogomban erről emlékeztem meg.
gl

BLaci77
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 3. 0:28

BLaci77 nem pont veled beszélgettünk mikor lecsóringereztek? A mai blogomban erről emlékeztem meg.
gl

Hali Velem beszélgettél emlékszem a szitura,de az részedről félre lett értve.
Aki beirt a chatba Gyufa70 es nicken pokerező barátom,aki mikor meglátta,hogy kevesebb zsetonom van mint neki,egyből irta is nekem ezt,ez nálunk gyakran előfordul ez a beirás,mivel sokszor jatszunk ugyanazon a versenyen.
Annyit meg tudni kell,hogy gyufa70-ben soha nem fordulnának meg ilyen jellegü lenéző gondolatok,pedig ez a nick egy eléggé neves pokeres játékost rejt.

lisztharmat
2013. febr. 3. 0:43

Aki beirt a chatba Gyufa70 es nicken pokerező barátom,aki mikor meglátta,hogy kevesebb zsetonom van mint neki,egyből irta is nekem ezt,ez nálunk gyakran előfordul ez a beirás,mivel sokszor jatszunk ugyanazon a versenyen.
Annyit meg tudni kell,hogy gyufa70-ben soha nem fordulnának meg ilyen jellegü lenéző gondolatok,pedig ez a nick egy eléggé neves pokeres játékost rejt.

Az biztos, hogy az eladással kapcsolatban mondta, de lehet, csak viccelni akart, és mivel te rögtön utána kiestél, erre már nem derülhetett fény.

lisztharmat
2013. febr. 3. 0:51

Egyébként a két nickre pontosan emlékeztem, csak nem voltam biztos benne, hogy a t...77 te vagy-e. Nem akartam személyeskedni, mert az igazi mondani valóm szempontjából ennek úgysem lett volna jelentősége, a konfliktusokat meg messze kerülöm.

gl

soux
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 3. 1:16

Tényleg kezd beindulni a topic.:cool:
Image

OwnControl
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. febr. 3. 9:03

Kérdések. :)
1.:Ac::5d::7d::7h: kis full, river jó így, vagy inkább fold?
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer

Szia!

Én lehet, hogy még meg is ch/r-eltem volna itt , mit tudunk a kezébe adni, ami ellen verve vagyunk ? KTAx ? Szerintem itt, ha KTxx van nála, akkor azt már turnon megtámadja esetleg. Vagy rossz az elképzelésem?

Turnon mindenképpen potoltam volna! Kint a low draw fd-k sd-k...
Riveren pedig én is ch-c-nék. Hátha egy drawt blöffbe fordít. Cr-el mitől akarunk értéket nyerni? Persze ha van olyan idóta hogy egy flushel b-calloljon akkor jó játék.

BLaci77
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 3. 10:14

Egyébként a két nickre pontosan emlékeztem, csak nem voltam biztos benne, hogy a t...77 te vagy-e. Nem akartam személyeskedni, mert az igazi mondani valóm szempontjából ennek úgysem lett volna jelentősége, a konfliktusokat meg messze kerülöm.

gl

Hidd el nekem az a csoringerezes a zsetonallasomnak szolt,mivel elotte kb 2percel en is irtam neki ugyanezt,csak te nem lathattad ezt mivel masik asztalon volt.Utanna volt egy parti amibe 3an voltunk benne te egy playa meg en,nekem volt valami drawn de nem esett le,igy lefogyatkoztam(meg arra is emlekszem hogy te nyerted a potot),ezek utan jott tole az uzenet.
Hidd el nekem tobb 100 de lehet tobb 1000 orat jatszottunk egyutt mind online es mind live,de soha senki fele semmilyen serto megnyilvanulasa nem volt.

Élő ügyfélszolgálat