nyugi atesz,pihenj ne eröltesd. majd ha meglesznek a ps tol a HH-im postolok egy hasonlo napom partijait.
1-2dodos nl be futottam egy ilyen szeriaba.es nem álltam meg,erosen megcsonkitotta a rollom.
Nyiss meg tíz 1/2 centes plo8 asztalt, hamar kifut a rossz széria.
Már leálltam, benyomtam a self exclusion-t 12 órára.
nyugi atesz,pihenj ne eröltesd. majd ha meglesznek a ps tol a HH-im postolok egy hasonlo napom partijait.
1-2dodos nl be futottam egy ilyen szeriaba.es nem álltam meg,erosen megcsonkitotta a rollom.
BLaci77 nem pont veled beszélgettünk mikor lecsóringereztek? A mai blogomban erről emlékeztem meg.
gl
Hali Velem beszélgettél emlékszem a szitura,de az részedről félre lett értve.
Aki beirt a chatba Gyufa70 es nicken pokerező barátom,aki mikor meglátta,hogy kevesebb zsetonom van mint neki,egyből irta is nekem ezt,ez nálunk gyakran előfordul ez a beirás,mivel sokszor jatszunk ugyanazon a versenyen.
Annyit meg tudni kell,hogy gyufa70-ben soha nem fordulnának meg ilyen jellegü lenéző gondolatok,pedig ez a nick egy eléggé neves pokeres játékost rejt.
Hali Velem beszélgettél emlékszem a szitura,de az részedről félre lett értve.
Aki beirt a chatba Gyufa70 es nicken pokerező barátom,aki mikor meglátta,hogy kevesebb zsetonom van mint neki,egyből irta is nekem ezt,ez nálunk gyakran előfordul ez a beirás,mivel sokszor jatszunk ugyanazon a versenyen.
Annyit meg tudni kell,hogy gyufa70-ben soha nem fordulnának meg ilyen jellegü lenéző gondolatok,pedig ez a nick egy eléggé neves pokeres játékost rejt.
Tényleg kezd beindulni a topic.:cool:
Kérdések. :)
1.:Ac::5d::7d::7h: kis full, river jó így, vagy inkább fold?
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Szia!
Én lehet, hogy még meg is ch/r-eltem volna itt , mit tudunk a kezébe adni, ami ellen verve vagyunk ? KTAx ? Szerintem itt, ha KTxx van nála, akkor azt már turnon megtámadja esetleg. Vagy rossz az elképzelésem?
Egyébként a két nickre pontosan emlékeztem, csak nem voltam biztos benne, hogy a t...77 te vagy-e. Nem akartam személyeskedni, mert az igazi mondani valóm szempontjából ennek úgysem lett volna jelentősége, a konfliktusokat meg messze kerülöm.
gl