Kicsit szétver az ideg, hogy fixed limit asztalon 80 perc játék alatt 1!!!! potot nyertem! Erre kevesebb az esély mint lottót nyerni, de nekem már másodjára sikerült ilyet produkálnom.
@lisztharmat,bakyka:
Akkor gondolom hozzátok képest egy calling station fish vagyok. :D Nem baj viszont akkor legalább kiszínezem ezt a topicot. :D
@atisz: Sztem játsz PL-t. :) NL-nél nagyobb a variancia azért nem javaslom.
Ja igen! Gyertek ti is posztoljatok! ;)
PL-t nem merek, mert jönne egy ilyen rossz széria, minden hand-el all in mennék. :) Most még jól tűröm és ésszel játszom, de épp most buktam sorral full ellen, ez megint rátett. Eddig 2 nyertes pot 100 perc játék alatt. Még A2-vel sem nyertem egyszer sem....
szerk: már nem vagyok híggadt, teljesen elborult az agyam, mindennel bukok, minden flössel, sorral, sikerült jó nagy mínuszt termelni megint
[QUOTE=soux;495078]@lisztharmat,bakyka:
Akkor gondolom hozzátok képest egy calling station fish vagyok. :D Nem baj viszont akkor legalább kiszínezem ezt a topicot. :D
Ez nem kritika volt az induló lapot illetően, és az utóbbi időben az rng is a fantázia lapokat támogatja, amitől viszont én érzem sokszor egy fishnek magam.
@lisztharmat,bakyka:
Ez nem kritika volt az induló lapot illetően, és az utóbbi időben az rng is a fantázia lapokat támogatja, amitől viszont én érzem sokszor egy fishnek magam.
PL-t nem merek, mert jönne egy ilyen rossz széria, minden hand-el all in mennék. :) Most még jól tűröm és ésszel játszom, de épp most buktam sorral full ellen, ez megint rátett. Eddig 2 nyertes pot 100 perc játék alatt. Még A2-vel sem nyertem egyszer sem....
szerk: már nem vagyok híggadt, teljesen elborult az agyam, mindennel bukok, minden flössel, sorral, sikerült jó nagy mínuszt termelni megint
Én nagyon szeretem a fix limitest, de erős idegzet kell hozzá. Ahogy tapasztaltam, két út van a sikerhez. Ha flop nem talál telibe, menekülj. A másik, hogy végig mész az utolsó leheletig, majd a river az édenbe juttat.
Egyik sem könnyű út!
gl
Srácok!
Ennyire aktív az élet, akkor említettem a blogban is, hogy akár skype csoportot is lehetne csinálni. Szerintem vagyunk itt páran, akik napi nem kevés órában grindelnek :)
Mindenki, aki gondolja, dobjon PM-ben skypeot , és csinálok akkor egy csoportot!
GL mindenkinek!
Már kiléptem a cg-ből, próbáltam nyerni egy pot limit hu sng-t, de persze elbuktam, így csak rontott az idegállapotomon. 500-ról jött vissza az ellenfél, aztán 2 hand-en elment az egész, először flössel buktam all in nagyobb flöss ellen, a végén meg top szettel sor ellen. Hihetetlen, hogy képtelen vagyok nyerni, az a baj, hogy napok óta ez megy. Lejjebb léptem egy limitet, ugyanannyit buktam....vicc :) Közben az egeremben is eltört valami.