Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 22:52

Kicsit szétver az ideg, hogy fixed limit asztalon 80 perc játék alatt 1!!!! potot nyertem! Erre kevesebb az esély mint lottót nyerni, de nekem már másodjára sikerült ilyet produkálnom.

soux
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:03

@lisztharmat,bakyka:
Akkor gondolom hozzátok képest egy calling station fish vagyok. :D Nem baj viszont akkor legalább kiszínezem ezt a topicot. :D
@atisz: Sztem játsz PL-t. :) NL-nél nagyobb a variancia azért nem javaslom.

Ja igen! Gyertek ti is posztoljatok! ;)

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:11

PL-t nem merek, mert jönne egy ilyen rossz széria, minden hand-el all in mennék. :) Most még jól tűröm és ésszel játszom, de épp most buktam sorral full ellen, ez megint rátett. Eddig 2 nyertes pot 100 perc játék alatt. Még A2-vel sem nyertem egyszer sem....
szerk: már nem vagyok híggadt, teljesen elborult az agyam, mindennel bukok, minden flössel, sorral, sikerült jó nagy mínuszt termelni megint

lisztharmat
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:15

[QUOTE=soux;495078]@lisztharmat,bakyka:
Akkor gondolom hozzátok képest egy calling station fish vagyok. :D Nem baj viszont akkor legalább kiszínezem ezt a topicot. :D

Ez nem kritika volt az induló lapot illetően, és az utóbbi időben az rng is a fantázia lapokat támogatja, amitől viszont én érzem sokszor egy fishnek magam.

soux
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:22

@lisztharmat,bakyka:

Ez nem kritika volt az induló lapot illetően, és az utóbbi időben az rng is a fantázia lapokat támogatja, amitől viszont én érzem sokszor egy fishnek magam.

Tudom, csak vicceltem harmat. :)

lisztharmat
Válasz atisz kommentjére
2013. febr. 2. 23:22

PL-t nem merek, mert jönne egy ilyen rossz széria, minden hand-el all in mennék. :) Most még jól tűröm és ésszel játszom, de épp most buktam sorral full ellen, ez megint rátett. Eddig 2 nyertes pot 100 perc játék alatt. Még A2-vel sem nyertem egyszer sem....

Én nagyon szeretem a fix limitest, de erős idegzet kell hozzá. Ahogy tapasztaltam, két út van a sikerhez. Ha flop nem talál telibe, menekülj. A másik, hogy végig mész az utolsó leheletig, majd a river az édenbe juttat.
Egyik sem könnyű út!
gl

soux
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:25

szerk: már nem vagyok híggadt, teljesen elborult az agyam, mindennel bukok, minden flössel, sorral, sikerült jó nagy mínuszt termelni megint

Akkor hagyd a p*csába. Ne tiltelj, mert az további rossz döntésekhez vezet. Majd hnap neki ülsz megint. GL

lisztharmat
Válasz lisztharmat kommentjére
2013. febr. 2. 23:30

Én nagyon szeretem a fix limitest, de erős idegzet kell hozzá. Ahogy tapasztaltam, két út van a sikerhez. Ha flop nem talál telibe, menekülj. A másik, hogy végig mész az utolsó leheletig, majd a river az édenbe juttat.
Egyik sem könnyű út!
gl

Mégis én is a plo8-at javasolnám. Nem olyan könnyű ott allin menni, attól ne félj! Viszont okos potkontrollal szép kasszákat lehet nyerni, és minimalizálni lehet a veszteségeket is. És ellentétben a FL-ssel, itt jó ha hárman néztek flopot, nem heten-nyolcan.

dfecco23
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:32

Srácok!

Ennyire aktív az élet, akkor említettem a blogban is, hogy akár skype csoportot is lehetne csinálni. Szerintem vagyunk itt páran, akik napi nem kevés órában grindelnek :)

Mindenki, aki gondolja, dobjon PM-ben skypeot , és csinálok akkor egy csoportot!

GL mindenkinek!

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. febr. 2. 23:42

Már kiléptem a cg-ből, próbáltam nyerni egy pot limit hu sng-t, de persze elbuktam, így csak rontott az idegállapotomon. 500-ról jött vissza az ellenfél, aztán 2 hand-en elment az egész, először flössel buktam all in nagyobb flöss ellen, a végén meg top szettel sor ellen. Hihetetlen, hogy képtelen vagyok nyerni, az a baj, hogy napok óta ez megy. Lejjebb léptem egy limitet, ugyanannyit buktam....vicc :) Közben az egeremben is eltört valami.

Élő ügyfélszolgálat