videó!!!!!!
A mai délután azzal telt, hogy megtanuljam felvenni a játékomat. Éppen a 30. féle verziót próbáltam, hogy ne legyen túl nagy a file mérete, de a minősége is élvezhető legyen (ez még nem olyan, ráadásul a youtube is lebutítja) amikor ez történt:
[video=youtube;EMuL5mMTlxo]http://www.youtube.com/watch?v=EMuL5mMTlxo&feature=youtu.be[/video]
Komolyan mondom, az eszem-fom megáll! Tegnap délután óta csak folyamatosan bukok, a grafikonom lassan lemegy mínuszba.
Ha kész lesz egy normális minőségű videó jelentkezni fogok vele, addig is jó nevetgélést :mad:
JA! Megint az a kbszott vak :@
nem zavar hogy a hud nincs az emberkék mellett?:) állítsd be hm-ben is és ps-en is a preferred seat-et
Nem akarom túlmagyarázni: Ps-en be van, de a hm nem fogadja el valahogy, lehet rosszat állítgatok. Így minden új asztalnál elforgatom mikor leülök játszani, de most mivel próbáltam videót készíteni erre nem figyeltem. Már feltöltöttem youtubra az első "normális" videót, most vizsgálják, ha kész jön is a poszt :)
Az első videóm
Íme az első videóm!
Bár csak próbaként készült, de ahhoz képest, hogy mennyire izgultam nem lett rossz annyira szerintem. A pokerstars hangok kicsit hangosak lettek, legközelebb már jó lesz az is, meg a beszédhangom minősége is.
Ahogy a videóban is elmondom, minden észrevételt szívesen várok, a kegyetlenül őszintét meg pláne.
[video=youtube;cipq5tfK9mU]http://www.youtube.com/watch?v=cipq5tfK9mU[/video]
HUD:
name / hand / WTSD / W$SD
VPIP / PFR / 3bet / F-to 3bet
Fold to FCB / Flop CB / ugyanezek turnun és riveren
Donkbet flop / Fold to Flop DB / Flop CR / Turn CR
SB fold vs Steal / Sb 3bet / BB fold to Steal / BB call / BB 3bet
Ui: Remélem fél év múlva már jót fogok rajta nevetni :cool:
"Ps-en be van, de a hm nem fogadja el valahogy, lehet rosszat állítgatok"
hud options-seating preferences... ha itt állítod be, jónak kell lennie
videót már csak holnap nézem meg...
A PS "time" csipogás tényleg elég hangos a beszédhez képest. Emiatt csak az első 3 percet láttam, nem akarom felébreszteni a házat, de később végignézem.
De az elején láttam a KQsAA handet. Ha valaki hozzáértő ír róla és a megadást jó lépésnek tartja esetleg az is elmondhatná akkor is jó-e a megadás, ha akkor ránk tolja a maradék zsetonjait.
( Nitt neked nem volt egy blogbejegyzésed? El akartam olvasni de mintha eltűnt volna. Vagy rosszul emlékszem? )
Helo.
-AAKQss handnél flop Cbet mehet, DE turn sima check, riveren döntünk. És még a pot se növekszik.
-6:40 nél TAKJss fold ráadásul ilyen potodds mellett? Még a spueeze is beleférne annyi szemét lesz itt náluk hogy lehetetlen.
-11:05 nél UTG ből AKJ9ss sima PFR és a 3betet is callolom.
-12:46 nál SB ben 1 limper ellen AhQsTh9h dobás??? Az egy dolog hogy sokat vesztesz vakokból és feszesebben kell játszani de nem eshetsz át ennyire a ló túloldalára. Így nemnagyon fog fejlődni a vakjátékod ha ilyeneket eldobálsz.
Ami az asztalok elhelyezését illeti nem kényelmesebb mégis lekicsinyíteni őket és úgy 4asztalozni? Így hogy egymást fedik én tuti nemtudnák játszani. :D
GL :)
GL :)
bgbss: én is ott állítottam, de mindig elfelejtette. Mivel, hogy te is mondtad, meg engem is kicsit idegelt, így újra tettem az omaha managert és most már működik!
dirty: igen volt, de töröltem, mert az csak nem nekem való, marad ez :)
player: 6:40-nél TAK7ss-van nálam
Igen eldobom vakból ezeket, mert tényleg bukok mindennel. Ha megnézem a szűrt handjeimet nyert/vesztett bb szerint csökkentve a vakokról, akkor szinte a tetején nem is látok nyert potokat, csak bukottakat. Persze bénán játszottam meg nagyon sokat, de az eredmény sajnos nem változott. Így, amíg meg nem tanulok máshonnan játszani, teljesen hanyagolom a top 0.1-1% kivételével az SB-BB-t.
Az elrendezés elég szívás nálam. 15" a laptopom képátlója az albérletben, így rettentő kicsi lesz minden, nem érzem kényelmesnek. (Otthon lefogjuk cserélni a 21 colos monitort tavasszal, ha addig életben maradok a póker terén akkor befogom azt, addig sajnos így marad.) Így néz ki nálam, mindezt 40 centisen:
Köszönöm, hogy megnézted! A többieknek meg, hogy meg fogják :p
A hang elég pocsék, legközelebb kiiktatom a starsos hangokat.
A videó minősége mennyire rossz egy 10-es skálán, ahol a 10 a tökéletesen látható? Elég sokáig batcheli és még így se egy kisméretű file, de ha kell akkor próbálok a minőségen javítani még.
[QUOTE
Az elrendezés elég szívás nálam. 15" a laptopom képátlója az albérletben, így rettentő kicsi lesz minden, nem érzem kényelmesnek. (Otthon lefogjuk cserélni a 21 colos monitort tavasszal, ha addig életben maradok a póker terén akkor befogom azt, addig sajnos így marad.) Így néz ki nálam, mindezt 40 centisen:
[/QUOTE]
Nekem laptopon teljesen úgy tölti ki a képernyőt, hogy oldal irányba nem lógnak egymásba de alul, felül fedik egymást részben. Azért így még átlátható és a méret is elég normális.
Nekem laptopon teljesen úgy tölti ki a képernyőt, hogy oldal irányba nem lógnak egymásba de alul, felül fedik egymást részben. Azért így még átlátható és a méret is elég normális.