Plo 10-25 Sh
Szeretném ha megvitatnánk a tapasztalatokat, amik ezen a limiten összegyűltek (plo10 és plo25). Elsőként pl. bankroll management, érdemes-e short stack stratégiát játszani, vagy mindenképp kell a full bi? Preflop játék/agresszió: limpelés középszerű lapokkal/prémium kombinációkat tartalmazó kezek pozíción kívüli megjátszása, slowplay, cbetelés, 3bet kezelése, squeeze játék (1+ ellenféllel szemben) a különböző utcákon, a floppolt nuts helyes kijátszása, preflop izoláció (már amennyire ezen a limiten lehet izolálni...), kombódraw-k kezelése, hand history-k és minden más. Egyszóval hogyan lehet valaki fix nyerő SH micro plo-n?
Elsőként belinkelek egy HH-t, aztán majd lesz valami :)
Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
UP!
Szeretném ha megvitatnánk a tapasztalatokat, amik ezen a limiten összegyűltek (plo10 és plo25). Elsőként pl. bankroll management, érdemes-e short stack stratégiát játszani, vagy mindenképp kell a full bi? Preflop játék/agresszió: limpelés középszerű lapokkal/prémium kombinációkat tartalmazó kezek pozíción kívüli megjátszása, slowplay, cbetelés, 3bet kezelése, squeeze játék (1+ ellenféllel szemben) a különböző utcákon, a floppolt nuts helyes kijátszása, preflop izoláció (már amennyire ezen a limiten lehet izolálni...), kombódraw-k kezelése, hand history-k és minden más. Egyszóval hogyan lehet valaki fix nyerő SH micro plo-n?
Elsőként belinkelek egy HH-t, aztán majd lesz valami :)
Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
UP!
elkezdhetjük például boncolgatni a bankroll management témát. tegyük fel, sztem plo10-re pl. ki-hány bi-t javasol? az én meglátásom szerint ugyanis sokan megpróbálnak gyorsan br-t építeni ezen a limiten (még sokan csak most kezdenek ráérezni erre a játékra) és mivel elég erős benne az ingadozás, éppen ezért gyakrabban szaladunk bele calling stationökbe, olcsón-flopot-nézőkbe, flop-nutot-várókba amiből arányosan következik hogy kicsivel több bi javasolt mint holdemnél.. vagy nem?
elkezdhetjük például boncolgatni a bankroll management témát. tegyük fel, sztem plo10-re pl. ki-hány bi-t javasol? az én meglátásom szerint ugyanis sokan megpróbálnak gyorsan br-t építeni ezen a limiten (még sokan csak most kezdenek ráérezni erre a játékra) és mivel elég erős benne az ingadozás, éppen ezért gyakrabban szaladunk bele calling stationökbe, amiből arányosan következik hogy kicsivel több bi javasolt mint holdemnél.. vagy nem?
Nézzétek el nekem, mert fish vagyok omahaba, :) de egy ilyen lappal mi a célod flop elött? Ezt értem arra, hogy l/c játszottál. Sh-n nem standard egy pf emelés ilyen lappal? Ha ezzel nem emelünk akkor mivel? Ha nem ilyen szerencsés a flop akkor pl T26-on hogyan játszod meg ezt a kezet?
Én holdembe 50x br-t tartok. Szerintem ide kell ahoz képes 1,5x-2x-es
Nézzétek el nekem, mert fish vagyok omahaba, :) de egy ilyen lappal mi a célod flop elött? Ezt értem arra, hogy l/c játszottál. Sh-n nem standard egy pf emelés ilyen lappal? Ha ezzel nem emelünk akkor mivel? Ha nem ilyen szerencsés a flop akkor pl T26-on hogyan játszod meg ezt a kezet?
Ha emel utg-ből, azt 85 centig tehette volna meg.
nagy öngyilkosság szerinted a short stack stratégia? az tényleg nagyon tutulós játék...