weaktight | Hand
A flop donkbet pot utan a reraise szerintem standard egy ilyen floppon(vagy nem?)
A 3betre mi lett volna a legjobb? Call/ shove/ fold?
Igy hogy csak megadtam, es elemcheckelt? Check back/ shove?
Ellenrol nem sokat tudok, nem jatszottam csak egy par handet UB-n (gondoltam az ott maradt keves penzemet inkabb elbukom, minthogy ellopjak...)
Annyit ez alatt a nehany hand alatt megis eszrevettem, hogy rettenetesen overagro
Ja, es itt van meg egy hand vele, ami jol jellemzi a jatekat: weaktight | Hand
weaktight | Hand
A flop donkbet pot utan a reraise szerintem standard egy ilyen floppon(vagy nem?)
A 3betre mi lett volna a legjobb? Call/ shove/ fold?
Igy hogy csak megadtam, es elemcheckelt? Check back/ shove?
Ellenrol nem sokat tudok, nem jatszottam csak egy par handet UB-n (gondoltam az ott maradt keves penzemet inkabb elbukom, minthogy ellopjak...)
Annyit ez alatt a nehany hand alatt megis eszrevettem, hogy rettenetesen overagro
Szerintem a flop raise teljesen felesleges/rossz, a 3bet call meg egyenesen szörnyű. Ezután betenni turnön :/
Ha nagyon overaggro akkor nálam flop call/ turn fold. Ne egy ilyen boardon próbáljunk operálni szerintem.
Ja, es itt van meg egy hand vele, ami jol jellemzi a jatekat: weaktight | Hand
sorry de ez egy tök strd shove volt a részéről.
double gutter, fd, backdoor fd... Az ő szemszögéből a flop sem találhatta el annyira a pf agresszort.
Szóval én személy szerint az ő lapjával happy shove-olnék. Ebből az egy handből nem jött le hogy overagro...
Miert?
sorry de ez egy tök strd shove volt a részéről.
double gutter, fd, backdoor fd... Az ő szemszögéből a flop sem találhatta el annyira a pf agresszort.
Szóval én személy szerint az ő lapjával happy shove-olnék. Ebből az egy handből nem jött le hogy overagro...
Nem talalta el a pf agresszort (engem), amikor gyakorlatilag FE nelkul megleptem a 3bet shovet? Kb. millioszor lesz dominalva mindenfele drawja
Nem talalta el a pf agresszort (engem), amikor gyakorlatilag FE nelkul megleptem a 3bet shovet? Kb. millioszor lesz dominalva mindenfele drawja