Sztem az ellenfél játéka mindkét handben abszolút jó.
A tiedet viszont egyáltalán nem értem az első handben...:confused:
Nekem a 2.al kapcsolatban is van némi kétségem. Biztos, hogy plusszos egy ilyen line után bepakolni egy 12 nut out - redrawval? Kérdezem, mert jóval alacsonyabb a normál limitem.
Sztem az ellenfél játéka mindkét handben abszolút jó.
A tiedet viszont egyáltalán nem értem az első handben...:confused:
Miután c/r-elt, nyilvánvalóan nem dobhatott már. Nem lesz soha annyira hátul a range-d ellen, hogy itt a dobnia kelljen, kommitálva volt. Ettől függetlenül OOP ilyen handdel mindenképp az a cél hogy floppon bekerüljön a pénz, és ezt ő elérte. Te sem követtél el itt hibát szerintem, be kellett tenni. Én ezt inkább cooler handnek minősíteném, mint bárki részéről "súlyos" hibának.
Nekem a 2.al kapcsolatban is van némi kétségem. Biztos, hogy plusszos egy ilyen line után bepakolni egy 12 nut out - redrawval? Kérdezem, mert jóval alacsonyabb a normál limitem.
Végre Zsipali :)
Mondd meg légy szives, hogy omahában milyen statokat érdemes kitenni hudba, vagy azok mehetnek amik általában holdemben vannak?
köszi előre is.
Végre Zsipali :)
Mondd meg légy szives, hogy omahában milyen statokat érdemes kitenni hudba, vagy azok mehetnek amik általában holdemben vannak?
köszi előre is.
Nekem VPIP, PFR, Agresszio faktor, Hand szam, Cbet, fold to Cbet, 3bet, c/r flop vannak kint, tehat majdnem ugyanazok, mint Hold'em-nel!
Nagyon fontos adat meg a donkbet, a 2nd barell, fold river %, meg ilyenek!
A c/r 2nd barell és a river fold% nagyon jól jött nekem. Tudtam, hogy valami hiányzik. :)
Köszi
Micron jól jön még a cold call pfr is. Ha sok és mögötted van, nem tudsz gombot venni.