illese
Válasz ceewyl kommentjére
2010. máj. 20. 16:32

Sztem az ellenfél játéka mindkét handben abszolút jó.
A tiedet viszont egyáltalán nem értem az első handben...:confused:

Nekem a 2.al kapcsolatban is van némi kétségem. Biztos, hogy plusszos egy ilyen line után bepakolni egy 12 nut out - redrawval? Kérdezem, mert jóval alacsonyabb a normál limitem.

naggeri
Válasz illese kommentjére
2010. máj. 20. 16:40

Nekem a 2.al kapcsolatban is van némi kétségem. Biztos, hogy plusszos egy ilyen line után bepakolni egy 12 nut out - redrawval? Kérdezem, mert jóval alacsonyabb a normál limitem.

Szerintem a második handben be lehet (sőt be is kell?)pakolni. Nutfd-nk van, ill, 10,9-el blokkolhatunk sorhúzókat, van egy gutterünk, ill jelen esetben overcardjaink.
thats cooler.

Zsipali
Válasz ceewyl kommentjére
2010. máj. 20. 16:47

Sztem az ellenfél játéka mindkét handben abszolút jó.
A tiedet viszont egyáltalán nem értem az első handben...:confused:

A gondolatmenetem a kovetkezo volt (ezek szerint teljesen hibas):
Abbol, hogy beledonkolt a potba nem igazan lehet messzemeno kovetkeztetest levonni. RR-re OOP minden air-t, QQ, JJ, Kx (kivetel talan az AK) lapot el fog doni, de AA, AK, KQT9, meg egyeb wrap handeket nem igazan. Eleg agro ahhoz, hogy ezekkel a lapokkal 3beteljen, es eldobassa az en bloff handjeimet. En meg mindig tartom azt a velemenyemet, hogy itt a reraise +EV.
Azert calloztam, mert rengeteg olyan lapot fogok kapni turnon IP, ami nem fog valtoztatni a board texturajan, illetve nem fog kiegeszulni az altalam felvazolt range, es elemcheckel, ezeket a handeket talan el fogja tudni engedni. Egyedul a KK, K10 volt az a lap, amit nem fog dobni egy turn shovera. De KK-val minden bizonnyal 3betelt volna PF, ugyhogy marad a K10, es igy szerintem eleg olyan lap van a range-dzseben, hogy +EV legyen a turn bet.

Zsipali
Válasz naggeri kommentjére
2010. máj. 20. 16:49

Miután c/r-elt, nyilvánvalóan nem dobhatott már. Nem lesz soha annyira hátul a range-d ellen, hogy itt a dobnia kelljen, kommitálva volt. Ettől függetlenül OOP ilyen handdel mindenképp az a cél hogy floppon bekerüljön a pénz, és ezt ő elérte. Te sem követtél el itt hibát szerintem, be kellett tenni. Én ezt inkább cooler handnek minősíteném, mint bárki részéről "súlyos" hibának.

Ezt nem is vitatam :)

Zsipali
2010. máj. 20. 16:50

Biztos

panamaa
Válasz Zsipali kommentjére
2010. máj. 20. 17:01

Végre Zsipali :)

Mondd meg légy szives, hogy omahában milyen statokat érdemes kitenni hudba, vagy azok mehetnek amik általában holdemben vannak?

köszi előre is.

Zsipali
Válasz panamaa kommentjére
2010. máj. 20. 17:13

Végre Zsipali :)

Mondd meg légy szives, hogy omahában milyen statokat érdemes kitenni hudba, vagy azok mehetnek amik általában holdemben vannak?

köszi előre is.

Nekem VPIP, PFR, Agresszio faktor, Hand szam, Cbet, fold to Cbet, 3bet, c/r flop vannak kint, tehat majdnem ugyanazok, mint Hold'em-nel!
Nagyon fontos adat meg a donkbet, a 2nd barell, fold river %, meg ilyenek!

panamaa
Válasz Zsipali kommentjére
2010. máj. 20. 17:28

Nekem VPIP, PFR, Agresszio faktor, Hand szam, Cbet, fold to Cbet, 3bet, c/r flop vannak kint, tehat majdnem ugyanazok, mint Hold'em-nel!
Nagyon fontos adat meg a donkbet, a 2nd barell, fold river %, meg ilyenek!

A c/r 2nd barell és a river fold% nagyon jól jött nekem. Tudtam, hogy valami hiányzik. :)

Köszi

illese
Válasz panamaa kommentjére
2010. máj. 20. 17:45

A c/r 2nd barell és a river fold% nagyon jól jött nekem. Tudtam, hogy valami hiányzik. :)

Köszi

Micron jól jön még a cold call pfr is. Ha sok és mögötted van, nem tudsz gombot venni.

panamaa
2010. máj. 20. 17:49

Micron jól jön még a cold call pfr is. Ha sok és mögötted van, nem tudsz gombot venni.

Köszi, minden tipp jól jön :)

Élő ügyfélszolgálat