OldRknight
Válasz andree kommentjére
2009. júl. 5. 14:16

andree: +1

plusevHUN
Válasz OldRknight kommentjére
2009. júl. 5. 15:57

Légyszives ird már le egy (azaz 1) handnek a gondolatmenetét (azért lehetőleg ne egy preflop fold legyen). Ne ötnek, egyetlen egynek. Mit miért csináltál a különböző utcákon. Előre is köszönöm és további sok sikert!

Nitron
Válasz andree kommentjére
2009. júl. 5. 17:31

.....
+1

Amikor a hóhért akasztják..

Sok jót halottam róla, olvastam is minden posztját és figyelemmel kísértem a hsz-ait más oldalakon is. De végignézve nagyot csalódtam. Remélem ez az egész csak egy nagy tréfa.

Hideyoshi
Válasz Nitron kommentjére
2009. júl. 6. 7:50

"S ki egyszer rúgott a magyarba,
Szinte kedvet kap a rúgáshoz." Ady

Polacheck
Válasz Hideyoshi kommentjére
2009. júl. 6. 9:18

Ne állítsd már be magad mártírnak kérlek és ne játszd az el nem ismert zsenit mert ez már szánalmas.

Az első hszben azt írtad, hogy várod az építő jellegű kritikákat. Több ilyen is elhangzott, konkrét példákkal, amelyekre NULLA érdemi reakciót produkáltál. Egyetlen szakmai hsz-t nem ejtettél meg a videód topikjában. Egyet sem. Mégis milyen reakciót vársz?

Az idézgetéssel csak tovább rontod az eddig kialakult képet magadról.

Hideyoshi
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 6. 9:47

Ne állítsd már be magad mártírnak kérlek és ne játszd az el nem ismert zsenit mert ez már szánalmas.

Az első hszben azt írtad, hogy várod az építő jellegű kritikákat. Több ilyen is elhangzott, konkrét példákkal, amelyekre NULLA érdemi reakciót produkáltál. Egyetlen szakmai hsz-t nem ejtettél meg a videód topikjában. Egyet sem. Mégis milyen reakciót vársz?

Az idézgetéssel csak tovább rontod az eddig kialakult képet magadról.

7ik hozzászólásban: "Minden építő jellegű kritikát szívesen látok ilyent én nem írtam..." Ezt az akadémiások írták, nem én, gondolom ez egy sablon náluk.
33-ban: "ezt a videót hűséges olvasóimnak készítettem, akik mint olvashattad, befogadóak erre."
42-esben: "A videók nem a tökéletes játékot példázzák, ugyan már, ezzel én is tisztában vagyok."
46: "De attól még nem muszáj tudatosan negatív hosszállásukat figyelmen kívül hagynom. Ők nem segíteni akarnak, hanem kötözködnek mindenféle tapasztalat hiányában..."

Romsy és cg-s sleppje otromba volt, ez egyértelmű. Tőlem mindig is távol állt, hogy olyan dolgokba pofátlankodjak bele amihez nem értek. Ez a fórumozás etikájának a semmibe vevése.
Nem vagyok megsértődve, hiszen többen is figyelmeztettek, hogy ez lehet belőle, de én adtam egy esélyt. Ha észre vetted volna, mindenkinek válaszolok, de egyértelműen nem erre ment ki a "kritika".
"Amúgy mikor feltöltöttem a videót hang nélkül szándékomba volt egy "szinkronos" folytatást készíteni, " (40ik hozzászólás).
Én most nem hencegni akartam ezzel a videóval, hanem megmutatni "látszat csal", ami hibásnak tűnik elsőre, az nem feltétlen az, sőt. Ez egy bátorító videó azoknak az olvasóknak (ezen belül tanítványoknak), akik néha nagyon elkeserednek egy-egy vesztes a sessionok után.
Elméleti íróként soha nem panaszkodtam, sírtam az írásaimban, meggyőződésem hogy ki fogják állni az idő próbáját, hiszen hányszor rúgtak bele legjobb játékosainkba, hányszor ócsárolták...

Romsy
2009. júl. 6. 10:14

Már többen is mondták, hogy ne akarjak olyan embereket parciális integrálásra tanítani, akiknek az összeadás sem megy tizes-átlépéssel. Igazuk volt.

Keressek még valami hangzatos idézetet is?

Polacheck
2009. júl. 6. 10:16

7ik hozzászólásban: "Minden építő jellegű kritikát szívesen látok ilyent én nem írtam..." Ezt az akadémiások írták, nem én, gondolom ez egy sablon náluk.
33-ban: "ezt a videót hűséges olvasóimnak készítettem, akik mint olvashattad, befogadóak erre."
42-esben: "A videók nem a tökéletes játékot példázzák, ugyan már, ezzel én is tisztában vagyok."
46: "De attól még nem muszáj tudatosan negatív hosszállásukat figyelmen kívül hagynom. Ők nem segíteni akarnak, hanem kötözködnek mindenféle tapasztalat hiányában..."

Romsy és cg-s sleppje otromba volt, ez egyértelmű. Tőlem mindig is távol állt, hogy olyan dolgokba pofátlankodjak bele amihez nem értek. Ez a fórumozás etikájának a semmibe vevése.
Nem vagyok megsértődve, hiszen többen is figyelmeztettek, hogy ez lehet belőle, de én adtam egy esélyt. Ha észre vetted volna, mindenkinek válaszolok, de egyértelműen nem erre ment ki a "kritika".
"Amúgy mikor feltöltöttem a videót hang nélkül szándékomba volt egy "szinkronos" folytatást készíteni, " (40ik hozzászólás).
Én most nem hencegni akartam ezzel a videóval, hanem megmutatni "látszat csal", ami hibásnak tűnik elsőre, az nem feltétlen az, sőt. Ez egy bátorító videó azoknak az olvasóknak (ezen belül tanítványoknak), akik néha nagyon elkeserednek egy-egy vesztes a sessionok után.
Elméleti íróként soha nem panaszkodtam, sírtam az írásaimban, meggyőződésem hogy ki fogják állni az idő próbáját, hiszen hányszor rúgtak bele legjobb játékosainkba, hányszor ócsárolták...

Ha a sok szájkarate helyett legalább egy handnél leírtad volna, hogy "azért callolok J3o-val 3betet és minbetelem végig a top páromat, mert..." akkor sokkal többet értél volna el, mint azzal, hogy puffogtatod a nagy szavakat és játszod a sértett zsenit. Nem értem, hogy miért nem vagy képes akár egy leosztás megmagyarázására.

A válaszodra nem reagálok, mert akkora orbitális nagy mellébeszélés az egész (bullshit, ha úgy jobban tetszik), hogy inkább politikusnak kéne menned póker helyett. Ráadásul engem tényleg felb@...idegesít, hogy ennyire nem érted meg, hogy miért kapod ezeket a reakciókat és az meg egyenesen felháborít, ahogy a magas lóról osztod az észt "hiszen hányszor rúgtak bele legjobb játékosainkba, hányszor ócsárolták..."

(tudom, belőlem is csak az irigység beszél)

OldRknight
2009. júl. 6. 10:21

Ha a sok szájkarate helyett legalább egy handnél leírtad volna, hogy "azért callolok J3o-val 3betet és minbetelem végig a top páromat, mert..."

[/I]

Szerintem ne foglalkozzatok vele, itt akarja kiélni a srác a kissebségi komplexusát. Látható hogy lövése nincs a játék mélységeiről, se koncepció nincs a játékában.

Hideyoshi
2009. júl. 6. 10:24

Pola: válaszoltam már ez "egy szar játék volt, de mikor megnyomtam a check gombot tudtam mekkora marhaság."(40hsz). Egyértelmű, hogy "sokat hibáztam/hibázok játékomban" és ezeket egyesek észre is vették, ezekhez nincs mit hozzá tenni, írjam azt, hogy figyelmetlen voltam vagy hogy miss click volt?!
"a videó az olvasóimnak készült, akik gondolom többségben olyanok mind én, nem iq fighterek, emberből vannak: hibázgatnak." (42.hsz).

Élő ügyfélszolgálat