Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Lugo
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 30. 13:11

Hát sztem ezt nem az egérbeállítások voltak rosszak.Szerintem újat kell velvenned.

hmm. rendben van de akkor min kéne változtatni ? hiszen valszeg ugyanez fog történni.

medgypeti
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 30. 13:20

hmm. rendben van de akkor min kéne változtatni ? hiszen valszeg ugyanez fog történni.

Nemtom sajna nem találtam meg most a Camtasia 6-ban.

Lugo
Válasz medgypeti kommentjére
2008. dec. 30. 13:25

hmm akkor lehet feltöltöm ezt. mondjuk azért nézhető, mert mindig oda zoomolt ahol eksön van. az első 5 perc után meg majd ti eldöntitek :)

Lugo
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 30. 15:38

ez vicc :) most újra visszanéztem, és jó lett :),
update: erre a felénél pedig nagy feketeség és sipoló hang :(

eduard
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 30. 15:42

Csináltam egy videót, de a 6 asztal és a nagy felbontás miatt 500MB-t lett... Kérnék egy kedves admint hogy privátban segítsen nekem. Feltöltöttem valahova, ahonnan le lehetne és csinálni vele valamit. Lécci segítsetek!

V.Peti
Válasz eduard kommentjére
2008. dec. 30. 15:44

Csináltam egy videót, de a 6 asztal és a nagy felbontás miatt 500MB-t lett... Kérnék egy kedves admint hogy privátban segítsen nekem. Feltöltöttem valahova, ahonnan le lehetne és csinálni vele valamit. Lécci segítsetek!

a camtasia indulásakor megnyitod ezt az 500 megás filet és batch production (baloldalt a negyedik), az összetömöríti neked.

eduard
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 30. 15:51

a camtasia indulásakor megnyitod ezt az 500 megás filet és batch production (baloldalt a negyedik), az összetömöríti neked.

nem írja sehol hogy mekkora lesz az eredmény, már 3-szor megcsináltam de nem akar jó lenni. A mostani mpeg4, 500MB, 1280*720 felbontással... Nem tudná valaki megoldani? A gépem elég lassúcska is ezekhez a műveletekhez.

V.Peti
Válasz eduard kommentjére
2008. dec. 30. 15:52

edu mond meg a videó címét hová tetted föl és 100 megás alá varázsolom: szerintem amúgy elég egy egyszerű wmv formátummá csinálni.

charg25
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 31. 4:44

Megoldható az, hogy felveszem a játékom, és utólag kommentálom úgy, hogy néha megállítom a videót?

ZoDo
Válasz charg25 kommentjére
2008. dec. 31. 15:19

Megoldható az, hogy felveszem a játékom, és utólag kommentálom úgy, hogy néha megállítom a videót?

Mindenképp. Ha másképp nem, akkor úgy, hogy felveszed, lejátszod egy hétköznapi videó nézegető progival, és közben kommentálod.
De mintha lenne egy ilyen funkciója a camtasianak, hogy 'record voice narration', de ott lehet hgoy csak folyamatosan futó videóval lehet ezt megcsinálni. Próbáld ki:)

Élő ügyfélszolgálat