Hát sztem ezt nem az egérbeállítások voltak rosszak.Szerintem újat kell velvenned.
hmm. rendben van de akkor min kéne változtatni ? hiszen valszeg ugyanez fog történni.
hmm akkor lehet feltöltöm ezt. mondjuk azért nézhető, mert mindig oda zoomolt ahol eksön van. az első 5 perc után meg majd ti eldöntitek :)
ez vicc :) most újra visszanéztem, és jó lett :),
update: erre a felénél pedig nagy feketeség és sipoló hang :(
Csináltam egy videót, de a 6 asztal és a nagy felbontás miatt 500MB-t lett... Kérnék egy kedves admint hogy privátban segítsen nekem. Feltöltöttem valahova, ahonnan le lehetne és csinálni vele valamit. Lécci segítsetek!
Csináltam egy videót, de a 6 asztal és a nagy felbontás miatt 500MB-t lett... Kérnék egy kedves admint hogy privátban segítsen nekem. Feltöltöttem valahova, ahonnan le lehetne és csinálni vele valamit. Lécci segítsetek!
a camtasia indulásakor megnyitod ezt az 500 megás filet és batch production (baloldalt a negyedik), az összetömöríti neked.
edu mond meg a videó címét hová tetted föl és 100 megás alá varázsolom: szerintem amúgy elég egy egyszerű wmv formátummá csinálni.
Megoldható az, hogy felveszem a játékom, és utólag kommentálom úgy, hogy néha megállítom a videót?
Megoldható az, hogy felveszem a játékom, és utólag kommentálom úgy, hogy néha megállítom a videót?