Felvettem egy videót, de elcsúszott a hang, az elején még stimmel, de a végénél már nagyon gáz, a képi anyag 2/3nál van a hang vége.
Tipp, hogy ez miért van, vagy hogy lehet kiküszöbölni?
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani annak a programnak a nevét, amivel egy tournamentet vissza lehet játszani a HH alapján? Többen is készítettek vele videót valami hand history replayer vagy micsoda... Előre is köszi.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani annak a programnak a nevét, amivel egy tournamentet vissza lehet játszani a HH alapján? Többen is készítettek vele videót valami hand history replayer vagy micsoda... Előre is köszi.
Készítettem egy videót, de renderelés után megjelenik egy zöld keret és kinagyítja azt a részt. Majd visszaáll, és kiemel egy másik részt. Ez miért van?
Más: 800x600 -as felbontásnál érdemes kisebbel próbálkoznom?
ppróbáltam felvenni 1 videot, erre a próbánál csak feketeség van a képen és hang sincs :D ilyennel találkozott valaki?
más: színmélységet hol lehet átállítani 16bitre? pókerhez teljesen felesleges a 24bit.
buktar: a zoommal történt valami berhelés sztem, de egyebet nemtok mondani
felvettem egy videót, leállítottam a végén, kiírta hogy invaild konstution( vagy vmi hasonlót), és nem történt semmi, eltűnt a videó :(
Meg tudná valaki mondani, hogy körülbelül mekkora helyet foglal egy tömörítetlen, mondjuk 1024x768 méretű videó?
Van 1 ingyenes videorögzítő aminek Camstudio a neve.Ha érdekel valakit csinálok róla egy bemutató videót, hogy hogyan kell használni.
Meg tudná valaki mondani, hogy körülbelül mekkora helyet foglal egy tömörítetlen, mondjuk 1024x768 méretű videó?