Póker Fórum Archívum > Piactér > SM Extra, KELL EGY CSAPAT

Csoszogi33
Válasz illese kommentjére
2011. nov. 2. 16:18

én is ugyanilyen dolgon gondolkodtam tegnap, amikor először megláttam a promót. Bár én inkább 10 főre gondoltam 2%-os cserével tehát mindenki a nyereménye 20%-át dobná a közösbe. Bizonyos nyeremények felett. pedig lenne egy maximalizált nyeremény. Vmi ilyesmi. Egy kicsit ki kéne dolgozni a részleteket, és akkor simán jó kezdeményezés.

Kispagat
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. nov. 2. 16:18

"Töltelékembernek" jelentkeznék én is. :-)

Valamilyen nicket tudnál adni? Bár nyilván az aktív fórumozók nagyon szívesen vannak látva.

Mezo_gsi
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 2. 16:21

Valamilyen nicket tudnál adni? Bár nyilván az aktív fórumozók nagyon szívesen vannak látva.

Persze!

PS: Mezo_gsi

Kispagat
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. nov. 2. 16:24

Persze!

PS: Mezo_gsi

Rendben.

Csoszogi33
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 2. 16:26

ja a nickem: Csoszogi33 (PS)

Kispagat
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. nov. 2. 16:34

én is ugyanilyen dolgon gondolkodtam tegnap, amikor először megláttam a promót. Bár én inkább 10 főre gondoltam 2%-os cserével tehát mindenki a nyereménye 20%-át dobná a közösbe. Bizonyos nyeremények felett. pedig lenne egy maximalizált nyeremény. Vmi ilyesmi. Egy kicsit ki kéne dolgozni a részleteket, és akkor simán jó kezdeményezés.

Az elsődleges cél az, hogy a beülők visszajöjjenek. Szerintem a te verziód inkább olyanoknál jó, akik simán becsengetik a díjat.

Mire gondolsz konkrétan a részletek kapcsán?

Ha akarod, benne vagy.

redoubtable
2011. nov. 2. 16:35

Nem jó ilyen szabály hogy maximális nyeremény meg akármi. Ha megnyered a 2M$-t dobj be 400K-t a közösbe 20% nál ,és dobja be más is. Csak így van értelme szerintem.

Borsodpro
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 2. 16:48

Jónak tűnik a kezdeményezés :)

Csoszogi33
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 2. 17:03

Nem jó ilyen szabály hogy maximális nyeremény meg akármi. Ha megnyered a 2M$-t dobj be 400K-t a közösbe 20% nál ,és dobja be más is. Csak így van értelme szerintem.

Hát több mint 88 millió forintot nem osztanék szét. És mondjátok, hogy önző vagyok, de szerintem 1 millió Ft is k***a jó lenne mindenkinek, egy ilyen "szóbeli" megegyezés alapján effektíve 0 Ft-ért cserébe. Ha vki megnyerné..nem várnám el tőle, hogy adjon nekem 5-6 milliót. 1-nek is nagyon örülnék. Szóval szerintem kell egy bizonyos limit ami felett maximalizálnánk a visszaosztást.

Kispagat
2011. nov. 2. 17:43

Hát több mint 88 millió forintot nem osztanék szét. És mondjátok, hogy önző vagyok, de szerintem 1 millió Ft is k***a jó lenne mindenkinek, egy ilyen "szóbeli" megegyezés alapján effektíve 0 Ft-ért cserébe. Ha vki megnyerné..nem várnám el tőle, hogy adjon nekem 5-6 milliót. 1-nek is nagyon örülnék. Szóval szerintem kell egy bizonyos limit ami felett maximalizálnánk a visszaosztást.

Nem értek veled egyet.

Először is, ez nem önzőség, hanem elsődlegesen megállapodás kérdése. Magyarul, ha van ilyen igény, és a többség támogatja, ám legyen.

Másodszor: 40%-ot megtart mindenki magának, tehát többet kap, mint a többiek.

Harmadszor: 10.000 USD-nevezési díjak arányos része is a nyertesé.

Negyedszer: ez nem effektíve 0 forintért cserébe, hiszen mindenki gondoskodik a saját nevezési díjáról, és ez kölcsönös.

Ötödször: Ez nem szóbeli megállapodás, hanem írásbeli.

Hatodszor: Én nekem nem fájna odaadni a többieknek a részüket, ha én nyernék egyedül, mert ebben állapodtunk meg, és a megállapodás tiszteletben tartását elvárom másoktól is.

Hetedszer: Miért ne nyerhetne valaki végre a többieknek sok pénzt?

Nyolcadszor: Az tény, ha valami extra nagy nyeremény van, ami sajtófigyelmet kap, akkor az adózás utáni részt lehet csak osztani.

Élő ügyfélszolgálat