Póker Fórum Archívum > Piactér > SM Extra, KELL EGY CSAPAT

torzon
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 2. 18:53

Heló izgalmas ötletnek tűnik...
Az alap koncepció jó,és én is amellett lennék,hogy ne legyen maximalizálva....kapja meg mindenki a részét,akár a főnyereményből is
Lenne hozzá egy + ötletem(szóval bonyolítanám)
Lenne 30 játékos+30befektető.Mindenki jussa 1%(persze csak az egyszerűség miatt számoljunk ennyivel)szerintem így jobban járna mindenki,mert a befektetők előre küldenék minden játékosnak a buyin 1%-át(2.15x30)így a játékosoknak olcsóbb lenne a nevezés,Másik meg az hogy akinek sok a 215 dolcsi(elvem alapján csak 151,40),vagy nem érzi magát jónak,vagy akármi....de szeretne résztvenni ebben a csapatban,küld minden egyes játékosnak 1%-ot aztán izgulhat:D A játékosok pedig 30%-al kevesebbet fizetnének a versenyért
Persze mindenképp úgy kéne,hogy végére 40-45% azé legyen aki megynerte a pénzt,és az is alap lenne,hogy a befektető nem szelektál,vagy mindenkinek vagy senkinek nem küldi,hiszen ez egy csapat....Kell egy csapat!ez lehetne a mottónk:D
Egy helyet foglalnék magamnak,remélem bevesztek
Pici nyerő SNG playa vagyok,mostanában PS mikro-n
PS torzon1985
FT torzon0415
Bwin torzon (itt már jórég jártam)

Kispagat
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. nov. 2. 18:54

Ezért szeretem ezt a fórumot, mert itt (többnyire) értelmes emberekkel lehet kommunikálni. Még van idő kidolgozni a részleteket, de szinte biztos, hogy csatlakozom. Így sokkal kockázatmentesebb lesz a versenyen való indulás. Ahogy a mondás is tartja; "jobb valaminek a fele, mint a semmiből az egész"

Rendben. Akkor a javaslatom az, hogy egyelőre maradjunk a topiknyitóban írt javaslatnál, és ha összejött pár ember, akkor a verseny előtt szavazunk egyet.

redoubtable
Válasz torzon kommentjére
2011. nov. 2. 18:59

Az alap koncepció jó,és én is amellett lennék,hogy ne legyen maximalizálva....kapja meg mindenki a részét,akár a főnyereményből is
Lenne 30 játékos+30befektető.Mindenki jussa 1%(persze csak az egyszerűség miatt számoljunk ennyivel)szerintem így jobban járna mindenki,mert a befektetők előre küldenék minden játékosnak a buyin 1%-át(2.15x30)így a játékosoknak olcsóbb lenne a nevezés,Másik meg az hogy akinek sok a 215 dolcsi(elvem alapján csak 151,40),vagy nem érzi magát jónak,vagy akármi....de szeretne résztvenni ebben a csapatban,küld minden egyes játékosnak 1%-ot aztán izgulhat:D A játékosok pedig 30%-al kevesebbet fizetnének a versenyért
Persze mindenképp úgy kéne,hogy végére 40-45% azé legyen aki megynerte a pénzt,és az is alap lenne,hogy a befektető nem szelektál,vagy mindenkinek vagy senkinek nem küldi,hiszen ez egy csapat....Kell egy csapat!ez lehetne a mottónk:D
PS torzon1985
FT torzon0415

Itt nincs befektető az a lényeg! Mindenki direkt buyinel és tradeled a százalékot a 30 nevezővel. én ha pénzbe érek és nyerek 1K$ abból ha 40$ a trade akkor el kell utalnom egységesen mindenkinek a % és marad nekem 600$. Ezen felül én is megkapom mindenkitől a részem aki ITM ért.

De még ezután is tudsz eladni mondjuk % ot ha 40% a trade a te maradék 60 ad ból el tudsz adni 20-30% mondjuk. Ez a lényeg kb.

torzon
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 2. 18:59

Kell óvintézkedés az biztos,nem volt még a számlámon 2M dollár szal nem tudom milyen érzés lenne 1,2 millát szétosztani.Személyi igazolványok scan-jeit kéne átadni egymásnak,persze nagyrészét kitakarva.Lakcím,név fénykép elég,azzal nem lehet visszaélni....

Csoszogi33
2011. nov. 2. 19:03

Kell óvintézkedés az biztos,nem volt még a számlámon 2M dollár szal nem tudom milyen érzés lenne 1,2 millát szétosztani.Személyi igazolványok scan-jeit kéne átadni egymásnak,persze nagyrészét kitakarva.Lakcím,név fénykép elég,azzal nem lehet visszaélni....

nem is rossz ötlet. mondjuk a Zoleee-nak el lehetne küldeni, ha vállalja.

Shaikon
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. nov. 2. 19:07

Érdekes ötlet kiváncsi vagyok mi lesz belőle . Ha van valami konkrétum lehet én is beszállnék.Ahogy adja a ps most tuti én nyerem meg ha 1x 1 törnin adja vissza.

torzon
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 2. 19:16

Itt nincs befektető az a lényeg! Mindenki direkt buyinel és tradeled a százalékot a 30 nevezővel. én ha pénzbe érek és nyerek 1K$ abból ha 40$ a trade akkor el kell utalnom egységesen mindenkinek a % és marad nekem 600$. Ezen felül én is megkapom mindenkitől a részem aki ITM ért.

De még ezután is tudsz eladni mondjuk % ot ha 40% a trade a te maradék 60 ad ból el tudsz adni 20-30% mondjuk. Ez a lényeg kb.

Megértelek,de nekem akkoris jobban hangzik a fent leírt verzióm,mert nem hinném,hogy belém,vagy más SNG playába,vagy olyanba akinek van itt 39hozzászólása :) szivesen fektetne bele akárki.... De egy csapatba....az más tészta,akkora lesz a mezőny,hogy bárkinek van esélye egy hatalmas score-ra.de többség dönt....Végülis a topic lényege,hogy ne legyen olyan drága a buyin...

Kispagat
2011. nov. 2. 19:18

PS torzon1985
FT torzon0415

Jó ötlet, de szerintem nagyon kevés esély van arra, hogy találnánk befektetőt, ezért szerintem maradjunk az eredeti tervnél.

Ha jön staker, átbeszéljük.

Egyébként üdv a csapatban.

Kispagat
2011. nov. 2. 19:20

Azt gondolom, ezt a technikai kérdést ráérünk akkor megoldani, ha fellép. Ami nem lenne rossz.

Kispagat
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 2. 19:21

Bocs, a lényeg ez, de nem teljesen így van, olvasd el légyszíves a topiknyitót.

Élő ügyfélszolgálat