Tuti hogy lennének befektetők,sokan szeretnek lottózni pedig az -EV,de ebbe a csapatba tuti +EV fektetni,mert nem fishek fognak jelentkezni,szerintem minimum breakeven,de a versenyen lesz egy csomó fish az is tuti,én aszondom előszöri többség dönt alapon,ha megvan a 30fő szavazzuk meg,aztán meg lehet hirdetni,ha jó ötletnek tartjátok,és ha nem akarnak belőle(amit ismétlem kétlek)akkor sincs semmi baj.Első lépés,hogy legyen meg a 30fő
Engem is érdekel a dolog,bár nekem be kell húznom addig egy satot.
Jelentkeznék a csoportba, amennyiben a részletek tisztázódnak. Amennyiben megfelelek a kritériumoknak remélem bevesztek! :)
ZOLIHUN Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Jelentkeznék a csoportba, amennyiben a részletek tisztázódnak. Amennyiben megfelelek a kritériumoknak remélem bevesztek! :)
ZOLIHUN Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Az eddigi résztvevők:
illese
redoubtable
Mezo_gs
Csoszogi33
torzon
TheHunuT9s
Zolihun
b4b0
Kispagat
Bizonytalanok:
Borsodpro
Evolution
Shaikon
Rockett
L.T., szólj, ha megvan a sat.
Nyilván a csoportban való tagsághoz a versenyre történő regisztráció szükséges majd.
Remélem, mindenki megvan, ha valakinek elírtam a nevét, elnézést.
Egyelőre a topiknyitó az alapelképzelés azzal, hogy a verseny előtti pár napban szavazunk arról, hogy legyen-e plafon az osztásnál.
Ha pedig jelentkezik a csapatot szponzoráló befektető, akkor annak is kitaláljuk a formáját.
A bizonytalanokhoz tartozom :D szvsz be lehet majd sorolni mert tetszik az ötlet, de még messze van ez az SM...
Üdv.
Csatlakoznék szintén a csapathoz. Nem pókerből élek, így nagy könnyebbség lenne számomra is ez a megoldás. Sajnos itthon ez a 215$ annyira nem mondható kevésnek..
PSnick: b4b0
szerintem itt sokan tévesébe vannak. Senki nem fizeti ki a nevezőt a másik helyett. Azt mindenki magának rendezi. És a bevétel egy bizonyos % a megy egy közös kalapba amelyből azután mindenki egyformán részesül. Az is aki pénzbe ért és az is aki nem.
Ezt adom teljes mértékben. Nyilván nem más fogja helyettem fizetni a nevezést (nem is várom el senkitől), benne van a dologban az is, hogy senki sem ér be fizetős helyre,de mégis engem jobban motivál a csapatos dolog, mint single play.
Ezt adom teljes mértékben. Nyilván nem más fogja helyettem fizetni a nevezést (nem is várom el senkitől), benne van a dologban az is, hogy senki sem ér be fizetős helyre,de mégis engem jobban motivál a csapatos dolog, mint single play.