Én szívesen veszek több emberből a fennmaradó részből, ha valaki el akar adni. Természetesen szükségem lesz nickekre , bárkiből azért nem veszek, de ha van egy viszonylag normális minta , és nem mínuszos (vagy csak nagyon picit) , akkor veszek.
Jó lenne indulni, de azt hiszem csak akkor lesz belőle valami, ha behúzok egy satot rá :(
Sziasztok.
Én is csak akkor indulok ha sikerül egy szattelit. Még mindenképpen jelentkezek ugy is sok idő van még addig, meglátjuk. Gondoltam azért jelzem, hogy van még bizonytalan ember.
A biztos indulóknak Gl.
Sziasztok.
Én is csak akkor indulok ha sikerül egy szattelit. Még mindenképpen jelentkezek ugy is sok idő van még addig, meglátjuk. Gondoltam azért jelzem, hogy van még bizonytalan ember.
A biztos indulóknak Gl.
Nyugodtan mondom, itt a helyed.
Én szívesen veszek több emberből a fennmaradó részből, ha valaki el akar adni. Természetesen szükségem lesz nickekre , bárkiből azért nem veszek, de ha van egy viszonylag normális minta , és nem mínuszos (vagy csak nagyon picit) , akkor veszek.
Ok, nyitok egy külön topikot, hogy ne barmoljam szét ezt, meg hogy én is jobban átlássam a dolgokat.
https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/19194-10-millas-sm-bol-vetel.html
Fektessétek már le a szabályokat ezzel a csoportos SM el kapcsolatban hogy el tudjuk dönteni hogy ebbe jöjjünk vagy az AND es deal be.
Fektessétek már le a szabályokat ezzel a csoportos SM el kapcsolatban hogy el tudjuk dönteni hogy ebbe jöjjünk vagy az AND es deal be.
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ez a kezdeményezés nagyon jó ötlet szerintem, érdemes mindenkinek beszállnia. Én ugye abból veszek, ami fennmarad, már ha valaki el akar adni.