Póker Fórum Archívum > Piactér > SM Extra, KELL EGY CSAPAT

Kispagat
Válasz and217 kommentjére
2011. nov. 22. 18:47

Én szívesen veszek több emberből a fennmaradó részből, ha valaki el akar adni. Természetesen szükségem lesz nickekre , bárkiből azért nem veszek, de ha van egy viszonylag normális minta , és nem mínuszos (vagy csak nagyon picit) , akkor veszek.

Király!

Én 10%-ot eladok, ha megveszed.

KISPAGAT Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

MARASEQUOR Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

rockett
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 22. 18:54

Jó lenne indulni, de azt hiszem csak akkor lesz belőle valami, ha behúzok egy satot rá :(

masikati
Válasz rockett kommentjére
2011. nov. 22. 19:53

Sziasztok.
Én is csak akkor indulok ha sikerül egy szattelit. Még mindenképpen jelentkezek ugy is sok idő van még addig, meglátjuk. Gondoltam azért jelzem, hogy van még bizonytalan ember.
A biztos indulóknak Gl.

Kispagat
Válasz masikati kommentjére
2011. nov. 22. 20:55

Sziasztok.
Én is csak akkor indulok ha sikerül egy szattelit. Még mindenképpen jelentkezek ugy is sok idő van még addig, meglátjuk. Gondoltam azért jelzem, hogy van még bizonytalan ember.
A biztos indulóknak Gl.

Ok. Húzd be!

Abdul87HU
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 23. 2:17

Nyugodtan mondom, itt a helyed.

köszi, de kérlek még bizonytalannak írj be. Vagy mégsem? :confused: De. :)

illese
2011. nov. 23. 10:29

Én szívesen veszek több emberből a fennmaradó részből, ha valaki el akar adni. Természetesen szükségem lesz nickekre , bárkiből azért nem veszek, de ha van egy viszonylag normális minta , és nem mínuszos (vagy csak nagyon picit) , akkor veszek.

Adok el szívesen, minta kicsi (fulltilt: matifou, PS: illese)

and217
Válasz illese kommentjére
2011. nov. 23. 13:12

Ok, nyitok egy külön topikot, hogy ne barmoljam szét ezt, meg hogy én is jobban átlássam a dolgokat.

https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/19194-10-millas-sm-bol-vetel.html

redoubtable
2011. nov. 23. 14:09

Fektessétek már le a szabályokat ezzel a csoportos SM el kapcsolatban hogy el tudjuk dönteni hogy ebbe jöjjünk vagy az AND es deal be.

and217
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 23. 14:16

Fektessétek már le a szabályokat ezzel a csoportos SM el kapcsolatban hogy el tudjuk dönteni hogy ebbe jöjjünk vagy az AND es deal be.

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ez a kezdeményezés nagyon jó ötlet szerintem, érdemes mindenkinek beszállnia. Én ugye abból veszek, ami fennmarad, már ha valaki el akar adni.

redoubtable
2011. nov. 23. 14:25

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ez a kezdeményezés nagyon jó ötlet szerintem, érdemes mindenkinek beszállnia. Én ugye abból veszek, ami fennmarad, már ha valaki el akar adni.

Aha. Értem mostmár! Az alap ötlet nekem is nagyon tetszik. Kérdés hogy mik lesznek a szabályok. A fent maradó részből nem hiszem hogy eladnék. Max az egész 50-60% üzletelek bármely formában. De ha megy a csoport és az 40% mondjuk akkor a 60% ot megtartom.

Élő ügyfélszolgálat