Üdv.
Csatlakoznék szintén a csapathoz. Nem pókerből élek, így nagy könnyebbség lenne számomra is ez a megoldás. Sajnos itthon ez a 215$ annyira nem mondható kevésnek..
PSnick: b4b0
Van azóta valami új fejlemény az ügyben?
Hányan lennénk összesen, lesz-e ebből valami, stb?
Van azóta valami új fejlemény az ügyben?
Hányan lennénk összesen, lesz-e ebből valami, stb?
akárhányan lesztek szurkolok mindenkinek
Hali!
Ha bevesztek,engem is érdekelne.Jó ötletnek tűnik.
Üdv
PS:Mkrisz
Én szívesen veszek több emberből a fennmaradó részből, ha valaki el akar adni. Természetesen szükségem lesz nickekre , bárkiből azért nem veszek, de ha van egy viszonylag normális minta , és nem mínuszos (vagy csak nagyon picit) , akkor veszek.
hahó! nekem tetszik a kezdeményezés és iszonyatosan +ev lesz a mezőny. A kérdésem, hogy cg-s játékos is beszállhat? Amúgy nem indulnék, de ezzel a csapattal bele mernék vágni, aztán hátha... :) De nyugodtan mondjátok, ha nem.
Hali!
Ha bevesztek,engem is érdekelne.Jó ötletnek tűnik.
Üdv
PS:Mkrisz
hahó! nekem tetszik a kezdeményezés és iszonyatosan +ev lesz a mezőny. A kérdésem, hogy cg-s játékos is beszállhat? Amúgy nem indulnék, de ezzel a csapattal bele mernék vágni, aztán hátha... :) De nyugodtan mondjátok, ha nem.
Az eddigi résztvevők:
illese
redoubtable
Mezo_gs
Csoszogi33
torzon
TheHunuT9s
Zolihun
b4b0
mkrisz
Abdul87HU
Kispagat
Bizonytalanok:
Borsodpro
Evolution
Shaikon
Rockett
L.T., szólj, ha megvan a sat.
Nyilván a csoportban való tagsághoz a versenyre történő regisztráció szükséges majd.
Remélem, mindenki megvan, ha valakinek elírtam a nevét, elnézést.
Egyelőre a topiknyitó az alapelképzelés azzal, hogy a verseny előtti pár napban szavazunk arról, hogy legyen-e plafon az osztásnál.