Érdekes terem ez a Bwin.
Befizettem HM-ért és bónuszért, megy a beetetés. 300 kéz alatt adott 2 pokert meg egy str8 flush-t.
Gondolom a bónusz vége felé visszakapom.
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!!Szeretnék a bwin-re pénzt felrakni,csak egy egyszerű emberkének mint nekem elég kacifántos!Segítsetek,melyik a legegyszerűbb módja a dolognak! Köszönöm!!
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!!Szeretnék a bwin-re pénzt felrakni,csak egy egyszerű emberkének mint nekem elég kacifántos!Segítsetek,melyik a legegyszerűbb módja a dolognak! Köszönöm!!
Sima OTP-s kártyám van!Az szerintem nem fog menni!!Ezért kell valami jó megoldás!
Sima OTP-s kártyám van!Az szerintem nem fog menni!!Ezért kell valami jó megoldás!
Nekem a fizetési mód kellene!Magyarán fing.m nincs mit kell csinálni!!Mit, hogyan merre?ÉRTITEK?
cashier - visa/mastercard - számok és összeg beírása. azért ennyire nem nehéz.
A Bank Transfer
Na még egyszer!A BANK TRANSFER az nem jó megoldás?Nekem az oly egyszerűnek tűnik??!!
Bemész az OTP-be és kérsz egy "elektronikus kártyát".
A lényege a kövtkező: nincs kinyomtatva a kártya, csak virtuálisan létezik, magyarul egy számlaszám.
Azon belül lesz egy számsor és azt adod meg utaláskor.
Először a rendes számládról ráteszel a "virtuális"-ra, aztán erről utalsz a terembe, és utána nem, vagy csak pár forint marad ezen a számlán. Előnye, hogy hiába tudják meg a szlaszámod, nem tudják lenyúlni a pénzt.
A bwinen meg 2 perc alatt ott van a pénz.
...hogy a Benny Spindler fizessen Neked egy kisfröccsöt!