Meg a lóvédat is lenyúlják!
A helyedben ezt elfelejteném!
Minden hónap utolsó napján van a döntő,tehát 31.-e,szombat
lesz.
Ami a díjazást illeti elméletileg bekerülsz a bwin csapatba és képviseled őket versenyeken,de ez nem biztos mert, nem találtam meg a rendes leírást amit régen olvastam.A lap alján van egy video,ha minden igaz rád is ez vár ha nyersz:D:https://poker.bwin.com/hu/public.aspx?aid=23262&zoneid=42617
találkozunk a versenyen:)
Nem írnak vissza :( :( :( :(
Bocsi előre a hülye kérdésért, de nem teljesen tiszta valami.
Regisztrálok a linken keresztül a progiért. Aztán befizetek a számlára.
Ezután az beírom az akadémiás kódot. Számolja is a bónuszra a pontokat.
Az akadémia azt írja gyűjtsek össze 6000 market pontot.
Ez a b'inside számlás dolog? Mert ott alapból van 1000 pontom. Aztán most játszottam micro téten. A bónusznál számolja a pontokat, de market pontot nem kapok.
Ez miért lehet. Próbáltam egy sportofogadást arra egyből megadta a 4 pontot, így most 1004 market pontom van, de a pokeres pontoik nélkül sosem lesz meg a 6000 :)
Mi lehet a baj?
Köszi
A b'inside pontokat naponta frissítik, tahát amit ma játszottál annak a pontértéke holnap lesz fent a számládon.
Inkább 1-2 naponta frissítik, hétvégén csak ha kedvük van, de eddig még nem volt az elmúlt pár hétben :)
Tudomásom szerint az 1000pont az nem számít bele a 6000be.
csak az első helyezett van kifizetve ezzel a bizonyos jeggyel a döntőbe vagy van pénzdíjazás is??
itt nincs pénz díj ha jól tudom...
akkor csak az első hely utazik Ibizára?
Sziasztok,
próbáltam beregelni az oldalra, addig még ment is, de utána mind a K&H-s MC-et és a Cib-es Visa Electronomat is visszadobta. Most ez normális vagy hol lehet a probléma?
Előre is köszi!