Na ez már valami! És ez a bank transferre vonatkozik,vagy valamelyik másik "technikára"?
Neten utalsz, és 2 perc múlva dagaszthatod a bankrollod.
...hogy a Poorya Nazari fizessen Neked egy kisfröccsöt!
Kösz a választ!Nem tudom kik ezek,de fizessenek ha akarod!!
Megvan már! Most nyert valami aprópénzt a gyerek!
Új acc?
Az lenne a kérdésem, hogy bwinen lehet olyat kérni/csinálni, hogy megszűnjön a jelenlegi acc-om?
Ha lehetne, akkor regelnék még1szer egy holdem manager miatt..
Írtam már a bwinnek ezügyben, de nagyon elfoglaltak és ma már nem is válaszoltak (5-ig vannak asszem).
Hátha itt is meg tudja valaki mondani, főként Admin kollégára gondolok :)
Ha nem lehet, az sem tragédia, már megszoktam a bwint és maradnék is ott, de ha így lehetne, az azért jó lenne. (cake poker engem nem fogott meg).
Az lenne a kérdésem, hogy bwinen lehet olyat kérni/csinálni, hogy megszűnjön a jelenlegi acc-om?
Ha lehetne, akkor regelnék még1szer egy holdem manager miatt..
Írtam már a bwinnek ezügyben, de nagyon elfoglaltak és ma már nem is válaszoltak (5-ig vannak asszem).
Hátha itt is meg tudja valaki mondani, főként Admin kollégára gondolok :)
Ha nem lehet, az sem tragédia, már megszoktam a bwint és maradnék is ott, de ha így lehetne, az azért jó lenne. (cake poker engem nem fogott meg).
Szerintem egyszerűen csinálj egy új acc.-ot,a régit meg hagyd...
Pokerisland
Helo
A bwin en minden nap megrendezésre kerülő Pokerisland Freerollon nyertem jegyet az online döntőbe.
Aki tud többet Pokerisland döntőről az írja le pls mert én semmit nem tudok róla( díjazás , időpont , minden érdekel)
előre is köszi.
Gondoltam erre, de azt hiszem olvastam ilyet bwin oldalán, hogy, ha 2 acc-ja van az embernek, kifizetéskor ez gebasz lehet és megszüntetik mind2-t...
Helo
A bwin en minden nap megrendezésre kerülő Pokerisland Freerollon nyertem jegyet az online döntőbe.
Aki tud többet Pokerisland döntőről az írja le pls mert én semmit nem tudok róla( díjazás , időpont , minden érdekel)
előre is köszi.