Azt latom hogy csak egy osszegben irja jova a bonuszt a Bwin, de ha mondjuk nem sikerul megcsinalni a bonuszt a megado ido alatt akkor az addig teljesitett osszeget odaadja vagy annak annyi?
Hello!
Valahogy meg lehet hackelni, h a miniwiev-nál is kisebbek legyenek az asztalok? Illetve még átfedésben rákattintok a fedett asztalra, de csak akkor aktivizálódik, ha rám kerül a sor. Ezt meg lehet oldani?
ip-para
Sziasztok
Most regelnék a bwinre a HM promó miatt. A szobatársamnak már van itt számlája és pókerezik is vele.
Adódhatnak abból gondok, ha két különböző account-tal ugyanarról az ip címről játszanak?
Ja, és nl30-on (esetleg nl20-on) milyen gyorsan jön a bónusz?
Köszi
Szia!
Ha úgy van közös IP-tek, hogy router, akkor nincs gond, csak lehetőleg ne játsszatok egy asztalnál. Nekem legalábbis a PS-ről ezt monsta a support, valószínűleg itt is ez van. Max. írj nekik.
Sziasztok
Most regelnék a bwinre a HM promó miatt. A szobatársamnak már van itt számlája és pókerezik is vele.
Adódhatnak abból gondok, ha két különböző account-tal ugyanarról az ip címről játszanak?
Ja, és nl30-on (esetleg nl20-on) milyen gyorsan jön a bónusz?
Köszi
sziasztok!
tegnap regisztráltam a terembe, de nem tudom pontosan melyik linken keresztül. a HM-et szeretném kiszedni. ahhoz csak az 500$os bonusz van, vagy lehet 100$at is kérni mellé. pontosan hogyan működik ez? egyelőre semmilyen bonuszt nem ír ki a terem. mit csináljak?
sziasztok!
a bwin-en belül hol tudom nyomon követni a merket pontjaim állását???köszi!
sziasztok!
sziasztok!
sziasztok!
tegnap regisztráltam a terembe, de nem tudom pontosan melyik linken keresztül. a HM-et szeretném kiszedni. ahhoz csak az 500$os bonusz van, vagy lehet 100$at is kérni mellé. pontosan hogyan működik ez? egyelőre semmilyen bonuszt nem ír ki a terem. mit csináljak?