1$ rake=100MP, így ugye 60$ rake kell a HM-hez.
Kb hány handet kell lejátszani ehhez?
"0,1$ rake után mindenki aki fizetett be pénzt a potba 0,1 PP-t kap"
Arányosan, a szokásos contributed szerint számítják, vagy ez valami vegyes mód? :) Az meredek, ha 1$ rake után 1 pontot kapok, ami 10 centet ér, vagyis 10% rakebacknek felel meg a bónusz?
Milyen a NL10-es mezőny?
1$ rake=100MP, így ugye 60$ rake kell a HM-hez.
Kb hány handet kell lejátszani ehhez?
"0,1$ rake után mindenki aki fizetett be pénzt a potba 0,1 PP-t kap"
Arányosan, a szokásos contributed szerint számítják, vagy ez valami vegyes mód? :) Az meredek, ha 1$ rake után 1 pontot kapok, ami 10 centet ér, vagyis 10% rakebacknek felel meg a bónusz?
Milyen a NL10-es mezőny?
Kis keveredés van:)
A market pontot, és a bónuszhoz kellő pontot ne keverd össze, nem ugyanaz. Sőt, még van státusz pont is, csak hogy egyszerűbb legyen.
A bónuszhoz kellő pontot kapod, ha tettél pénzt a potba. De ez a 10%-os rakeback nem tudom, hogy jött ki neked. Hiszen sokszor vakként teszel pénzt a potba, és ha összejön 20$-os pot, amiből levonnak 1$ raket, abba lehet te csak 1bb-t tettél a potba, de az 1 pont jár neked is.
Az ajándék szoftverhez meg marketpontot kell gyűjtened, amit viszont valóban az általad fizetett rake alapján kapsz. Bwines regisztráció(és befizetés) után ne felejts el beregisztrálni a b'inside-ra is a bwinen belül, mert a státusz és market pontokat itt kapod! 1$=100státusz pont és 100 market pont. Az elején green member vagy, ha összeszedsz 35K státusz pontot, akkor white member, ha 175K státusz pontot, akkor yellow member. Erre egyébként 3 hónapod van mindig, és utána nullázódnak a státuszpontok. Viszont white memberként 2szeres szorzó van marketpontra, yellowként 3szoros. Ja és a státusz és market pontokat nem rögtön, hanem másnap vagy csak 2 nap múlva írják jóvá.
Próbáltam ma handgrabber-rel datamine-olni, de a 13. asztalt már nem nyitotta meg. Supportnál (vagy egyéb módon) el lehet érni, hogy ne csak 12 asztalt tudjak megnyitni?
Köszi a részletes választ. Nem kevertem össze a 2 (3) ponttípust, legalábbis a fejemben nem :)
Akkor ez valami összvér rakeszámítási mód.
Úgy tudom dealt rake-nél: nem kell tenni semmit a potba, csak elég lapot kapni, és szétosztják a játékosok között egyenlően a raket.
Contributednél pedig: csak az általam betett összeg után számolt rake illet engem. (így jött ki nálam 1$ rake után 1 pont, ami 10 cent lóvé a bónuszból)
De ezek szerint itt összvér megoldás van?
Valami minimálisat kell tenni potba, és utána a teljes pot után kapom az arányos pontrészemet? Ha jól értem. Ha semmit nem teszek, akkor nem kapok?
Regisztrálásnál megadtam a stan100 kódot, utána meg kell adni újra a "my account"-nál is a kódot?
A claim bonus-nál látszik a 100$, és 0% cleared, de a bonus code mező üres, oda be tudnék írni, és a redeem is aktív. Vagy ezek folyamatosan aktívak később is?
Illetve hogy lehet, hogy regisztrálás után egyből "Extra Market Points for Member Status = 1.000"?
Ha jól értem, akkor a bónuszos rakeszámítás szerint érdemes minden értelmes lappal belimpelni?!
Ha jól értem, akkor a bónuszos rakeszámítás szerint érdemes minden értelmes lappal belimpelni?!
Próbáltam ma handgrabber-rel datamine-olni, de a 13. asztalt már nem nyitotta meg. Supportnál (vagy egyéb módon) el lehet érni, hogy ne csak 12 asztalt tudjak megnyitni?