Sziasztok!
Nem tudjátok ,hogy bwinen a kifizetéseknél mért nem jelenik meg nekem a Neteller ikon? Másnál is így van? Nem lehet Netellerre kiutalni? :(
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Nem tudjátok ,hogy bwinen a kifizetéseknél mért nem jelenik meg nekem a Neteller ikon? Másnál is így van? Nem lehet Netellerre kiutalni? :(
Köszi a válaszokat!
Azzal fizettél be?
tudtommal nem lehet kifizetni Netellerrel tőlük, legalábbis nekem ezt írta a support (két héttel a kérdésem után :) )
Nem azzal fizettem be de eddig ha rámentem a kifizetésre mindig ott volt most meg nincs, amúgy most szándékoztam befizetni majd kifizetni
Nem azzal fizettem be de eddig ha rámentem a kifizetésre mindig ott volt most meg nincs, amúgy most szándékoztam befizetni majd kifizetni
Én nem értem a bwin-t. Mielőtt belépnék a főoldalon találtam egy olyat hogy fizetési mód.Rákattintottam,mutatta hogy mivel tudok be illetve kifizetni. Rámentem arra hogy Magyarország/Kifizetés nincs ott a Neteller ikon.Aztán beállítottam az országoknál Kenyát(pl.) ott bezzeg tudnak kivenni pénzt Netellerre :@. Az lehet baj hogy a főszámlám HUF-ba van,ha ez a baj akkor meg lehet-e változtatni €-ra vagy $-ra? Vagy egyszerűen rossz országba élek?:@:@
Én nem értem a bwin-t. Mielőtt belépnék a főoldalon találtam egy olyat hogy fizetési mód.Rákattintottam,mutatta hogy mivel tudok be illetve kifizetni. Rámentem arra hogy Magyarország/Kifizetés nincs ott a Neteller ikon.Aztán beállítottam az országoknál Kenyát(pl.) ott bezzeg tudnak kivenni pénzt Netellerre :@. Az lehet baj hogy a főszámlám HUF-ba van,ha ez a baj akkor meg lehet-e változtatni €-ra vagy $-ra? Vagy egyszerűen rossz országba élek?:@:@
Csata a bwinnel!!!
Nagyon vegyes érzelmeim keletkeztek a bwin miatt.
Még nem tudom, hogy mi lesz a vége. Nagy valószínűség szerint én fogom a rövidebbet húzni. Akkor azonban elintézem, hogy Gibraltárt csatolják Spanyolországhoz, és így egál lesz. Szedhetik a sátorfájukat!
Mennek a levélváltások, az egyikben gratulálnak, a másikban sajnálkoznak, aztán nem reagálnak. Bécsből telefononon hívnak, na persze csak a cég alsó létrafokán állló, aki semmiben sem tud, és nem is dönthet.
Kínálom az alternatívákat, lehetőségeket. De ezt sem lehet, azt sem lehet, semmit sem lehet. A vaskalaposság, hajlíthatatlanság netovábbját tapasztalom.
Most kellően mérges vagyok miatta.
...hogy a Gus Hansen fizessen Nektek egy kisfröccsöt
Nálatok nem hagy ki mostanában sok handet a HM? Az utóbbi pár k hand alatt 72 hibás handem volt, és legalább 6 bi értékű pot nincs benne az adatbázisban.