A fagyási problémák nálam is jelen vannak. Ha 4-nél több asztalt nyitok meg, már haldoklik az egész.
Egy amatőr kérdés: Hol tudok bónuszok után keresgélni? Csak a support tud "adni"? Mikor írtam nekik, küldték a "support50"-t, ami elég hamar meglett, majd volt ez a "P5 promo", az új szoftver miatt (250$), ezzel is végeztem. Írjak nekik, vagy tudnék valahol találni?
köszönöm szépen a válaszokat!!
lépek az ongame-től,nem tudok mit tenni!!
szia!
asus x51r series celeron m440 512 mb memória(elég gyengécske).
poker trackert szeretném tolni mellette.max 6 asztalt visz el,de a 7. megnyitásakor már a lobbyt alig hozza elő.
amúgy a ramdisk a régi kliensnél megoldotta a problémát.
az újnál viszont sajna nem tudom alkalmazni.
A fagyási problémák nálam is jelen vannak. Ha 4-nél több asztalt nyitok meg, már haldoklik az egész.
Egy amatőr kérdés: Hol tudok bónuszok után keresgélni? Csak a support tud "adni"? Mikor írtam nekik, küldték a "support50"-t, ami elég hamar meglett, majd volt ez a "P5 promo", az új szoftver miatt (250$), ezzel is végeztem. Írjak nekik, vagy tudnék valahol találni?
úgy nézki törölték a régebbi 8x-s bonuszkódokat,kipróbáltam vagy 5-t egyse ment.
Bekaphatják :)
Írni kell supportnak. Én kaptam egy 500$-os bónuszt.
Tud valaki arról, hogy netán gond van a bwinnél?
Már negyedik hete várom a lét, és semmi. Írtam nekik már háromszor arra sem jött válasz.
Minden infót megköszönök.
...nem lesz miből kisfröccsöznöm!
A bwinnél szeretik későn küldeni a pénzt. Nálam volt, hogy 5 munka nap után megérkezett, de olyan is, hogy több mint 20 munka nap, vagy is több mint egy hónap után. Szóval ne aggódj. Az ilyen kényes mailekre, mint pl hogy mikor külditek már a pénzt nem igen szeretnek válaszolni.
Írni kell supportnak. Én kaptam egy 500$-os bónuszt.
úgy nézki törölték a régebbi 8x-s bonuszkódokat,kipróbáltam vagy 5-t egyse ment.
Bekaphatják :)