Sziasztok.
Ha éppen kijátszás alatt van egy pókerbónuszom amit market pont-ért vettem,és közben csinálok egy cash out-ot,akkor bukom a bónuszt?
Köszönöm a válaszokat. :)
Ez sanszos,hogy multiaccount?NL20-on találkoztam a névvel!
santa_ept és santa_ept2
Nem hiszem. Ha multiacc. lenne, gondolom nem kb. ugyanazon nick-el tolná.
Inkább termet váltott azonos hálózaton belül. Ongamen sok ilyennel találkozni.
Versenyen egészen addig van hudom, amíg át nem ültet egy másik asztalra. Frissítés nem használt. Valaki tudna segíteni?
Amint átültet egy másik asztalra, megkeresed: "table finder"-rel az asztalt, a HM-en belül. Kis HM ikon a tálcán. Megnyitod (dupla katt-->table-->table finder-->kis piros kereszt behúzása az asztalra)
Amint átültet egy másik asztalra, megkeresed: "table finder"-rel az asztalt, a HM-en belül. Kis HM ikon a tálcán. Megnyitod (dupla katt-->table-->table finder-->kis piros kereszt behúzása az asztalra)
Sziasztok!
Valaki utalt már be pénzt Erste-s bankkártyáról? Visa-s a kártya és ezt az opciót nem engedi. OTP bankkártyáról nem volt semmi probléma!!
Sziasztok!
Valaki utalt már be pénzt Erste-s bankkártyáról? Visa-s a kártya és ezt az opciót nem engedi. OTP bankkártyáról nem volt semmi probléma!!
A pénzem szeretném kivenni bwin-ről, sajnos nincs sok ezért nem tudom kiutalni. Ha befizetek akkor kell vele játszanom vagy az egészet egybe ki tudom venni? Ha ez nem jön be akkor valaki megveszi tőlem? Kb. 15 dollárról van szó, és jó árfolyamon megszámítom, tehát jól jársz! :)