A pénzem szeretném kivenni bwin-ről, sajnos nincs sok ezért nem tudom kiutalni. Ha befizetek akkor kell vele játszanom vagy az egészet egybe ki tudom venni? Ha ez nem jön be akkor valaki megveszi tőlem? Kb. 15 dollárról van szó, és jó árfolyamon megszámítom, tehát jól jársz! :)
hogy venné meg bárki is?
bwinen nincs pénzküldési lehetőség
fizess be még kb 20 dolcsit és ki tudod venni az egészet
Hello!
Kifizetésnél, amit kér a bwin igazolványmásolatot(útlevél), azt szerintetek elég, ha lefényképezem és azt töltöm fel? (scanner ill. fax hiányában)
A pénzem szeretném kivenni bwin-ről, sajnos nincs sok ezért nem tudom kiutalni. Ha befizetek akkor kell vele játszanom vagy az egészet egybe ki tudom venni? Ha ez nem jön be akkor valaki megveszi tőlem? Kb. 15 dollárról van szó, és jó árfolyamon megszámítom, tehát jól jársz! :)
Hello!
Kifizetésnél, amit kér a bwin igazolványmásolatot(útlevél), azt szerintetek elég, ha lefényképezem és azt töltöm fel? (scanner ill. fax hiányában)
Hello!
Köszi!
Az Útlevél verzióm megdőlt, mivel 2009-ben lejárt! Forgathatom a kártyaokmányokat!
bwin-nel vigyázzatok, csak a nyereményt lehet kikérni! Jártam már úgy, hogy befizettem, de nem tudtam kiutalni. Sportfogadással kellett kipörgetnem... :P :D
Egy 4GB-os gep hany asztalt bir el egyszerre kb? Ugy hallottam, hogy eleg gepigenyes a szoftver.
Nekem 4 gb ramom van, 2,9 gHz-es proci és ilyen 13-14 asztal is nagyon simán, akadozás nélkül megy, HM-el együtt