Koszi az infot. :)
Ez komoly? Csak nyeremenyt?? Ilyenrol meg soha nem hallottam.
off
mcmester te már megadtad a tartozást a másik oldalon lévő barátaidnak?
hogy van pofád előmerészkedni:)
off
mcmester te már megadtad a tartozást a másik oldalon lévő barátaidnak?
hogy van pofád előmerészkedni:)
Minden bizonnyal összekeversz vkivel.
Addig én sem. Sehol máshol nem volt ilyen. 3 lehetőségem volt:
-Elkezdek itt játszani, ami az alacsony visszatérítés miatt hülyeség (SNG).
-Végleg megszűntetem a számlát, ekkor banksszámlára kiutalnak mindent.
-Sportfogadással kijátszom az összeget.
Az utolsó mellett döntöttem. Plusszos lett! Voltam $2k pluszban is, végül párszáz plusz lett csak :)
bankszámlára..
ongbetter
Régebben pont itt olvastam, hogy van az ongbetter, jó kis progi, hasonló fóruma is van mint pl a Holdem managernek... DE a bwin ügyfélszolgálat szerint ennek a programnak a használata nem engedélyezett, ha észreveszik az kizárással járhat... (bár szerintem nem jutatt engem jogosulatlan előnyökhöz)
Viszont amit nem értek, hogy nagyon sokan használják ezt, Orosz regek tönkelege, Thaiföldi különítmény is használja, ha valóban monitorozzák a számítógépet, akkor már tömeges kizárásoknak kellett volna történnie, én magam is használom közel 3 hónapja, nem tudom, hogy mit tegyek mert nagyon hozzászoktam ...
Régebben pont itt olvastam, hogy van az ongbetter, jó kis progi, hasonló fóruma is van mint pl a Holdem managernek... DE a bwin ügyfélszolgálat szerint ennek a programnak a használata nem engedélyezett, ha észreveszik az kizárással járhat... (bár szerintem nem jutatt engem jogosulatlan előnyökhöz)
Viszont amit nem értek, hogy nagyon sokan használják ezt, Orosz regek tönkelege, Thaiföldi különítmény is használja, ha valóban monitorozzák a számítógépet, akkor már tömeges kizárásoknak kellett volna történnie, én magam is használom közel 3 hónapja, nem tudom, hogy mit tegyek mert nagyon hozzászoktam ...
használd tovább, a hibát ott követted el, hogy egyáltalán megkérdezted az ügyfélszolgálatot