Rock
Válasz Janesz kommentjére
2012. jan. 9. 16:07

Koszi az infot. :)

mcmester
Válasz Rock kommentjére
2012. jan. 9. 16:16

Ez komoly? Csak nyeremenyt?? Ilyenrol meg soha nem hallottam.

Addig én sem. Sehol máshol nem volt ilyen. 3 lehetőségem volt:
-Elkezdek itt játszani, ami az alacsony visszatérítés miatt hülyeség (SNG).
-Végleg megszűntetem a számlát, ekkor banksszámlára kiutalnak mindent.
-Sportfogadással kijátszom az összeget.

Az utolsó mellett döntöttem. Plusszos lett! Voltam $2k pluszban is, végül párszáz plusz lett csak :)

lion
Válasz mcmester kommentjére
2012. jan. 9. 16:30

off
mcmester te már megadtad a tartozást a másik oldalon lévő barátaidnak?
hogy van pofád előmerészkedni:)

mcmester
Válasz lion kommentjére
2012. jan. 9. 16:55

off
mcmester te már megadtad a tartozást a másik oldalon lévő barátaidnak?
hogy van pofád előmerészkedni:)

Minden bizonnyal összekeversz vkivel.

lion
2012. jan. 9. 18:19

Minden bizonnyal összekeversz vkivel.

ha igen, akkor bocs
a nick egyezik, lehet csak véletlen...

Campus
2012. jan. 9. 19:16

Addig én sem. Sehol máshol nem volt ilyen. 3 lehetőségem volt:
-Elkezdek itt játszani, ami az alacsony visszatérítés miatt hülyeség (SNG).
-Végleg megszűntetem a számlát, ekkor banksszámlára kiutalnak mindent.
-Sportfogadással kijátszom az összeget.

Az utolsó mellett döntöttem. Plusszos lett! Voltam $2k pluszban is, végül párszáz plusz lett csak :)

Tehát ha végleg megszűntetem a számlám, akkor kiutalják a bentlévő összes pénzemet? Mivel mastercarddal fizettem be meg netellerről, akkor netellerre kiutalják?

mcmester
Válasz Campus kommentjére
2012. jan. 10. 16:02

bankszámlára..

Gordon
2012. jan. 10. 16:12

ongbetter

Régebben pont itt olvastam, hogy van az ongbetter, jó kis progi, hasonló fóruma is van mint pl a Holdem managernek... DE a bwin ügyfélszolgálat szerint ennek a programnak a használata nem engedélyezett, ha észreveszik az kizárással járhat... (bár szerintem nem jutatt engem jogosulatlan előnyökhöz)
Viszont amit nem értek, hogy nagyon sokan használják ezt, Orosz regek tönkelege, Thaiföldi különítmény is használja, ha valóban monitorozzák a számítógépet, akkor már tömeges kizárásoknak kellett volna történnie, én magam is használom közel 3 hónapja, nem tudom, hogy mit tegyek mert nagyon hozzászoktam ...

kisrapi
Válasz Gordon kommentjére
2012. jan. 10. 16:13

Régebben pont itt olvastam, hogy van az ongbetter, jó kis progi, hasonló fóruma is van mint pl a Holdem managernek... DE a bwin ügyfélszolgálat szerint ennek a programnak a használata nem engedélyezett, ha észreveszik az kizárással járhat... (bár szerintem nem jutatt engem jogosulatlan előnyökhöz)
Viszont amit nem értek, hogy nagyon sokan használják ezt, Orosz regek tönkelege, Thaiföldi különítmény is használja, ha valóban monitorozzák a számítógépet, akkor már tömeges kizárásoknak kellett volna történnie, én magam is használom közel 3 hónapja, nem tudom, hogy mit tegyek mert nagyon hozzászoktam ...

használd tovább, a hibát ott követted el, hogy egyáltalán megkérdezted az ügyfélszolgálatot

Gordon
Válasz kisrapi kommentjére
2012. jan. 10. 16:18

használd tovább, a hibát ott követted el, hogy egyáltalán megkérdezted az ügyfélszolgálatot

nem én kérdeztem meg, de a használd tovább nem biztos, hogy jó 5let ha erre hivatkozva lezárhatják bárkinek a számláját ...

Élő ügyfélszolgálat