FoldInsteadOfCheck
Válasz marazzano kommentjére
2009. okt. 7. 10:57

ez is jó de én nem erre a kártyákra gondoltam hanem erre:
http://poker.gamingsupermarket.com/images/merchants/img4a392c74121ac.jpg

Ez a pakli a régi kliens alappaklija, ami nem sokban különbözik a mostani
sima kártyáktól. (kivéve, h nincs belőle négyszínű)

eduard
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2009. okt. 9. 13:15

Hogy lehet megváltoztatni a használt pénznemet? Nekem automatikusan forintot állított be aminek marhára örülök a dolláros asztaloknál...

time4revenge
Válasz eduard kommentjére
2009. okt. 10. 12:25

Szerettem volna magamat beköttetni akadémián keresztül bwinhez , írtam is a supportjuknak és ezt a választ kaptam.

Thank you for your e-mail.

Firstly, regarding your affiliate query we can confirm that you are not currently tracked to any affiliate. We recommend that you contact the affiliate in question to attempt to resolve this.

Ha ezt olvassa valamelyik admin akkor az lenne a kérdésem,hogy tudtok e tennit valamit annak érdekében, hogy bekössenek hozzátok?

attiati
Válasz time4revenge kommentjére
2009. okt. 10. 14:15

Szerettem volna magamat beköttetni akadémián keresztül bwinhez , írtam is a supportjuknak és ezt a választ kaptam.

Thank you for your e-mail.

Firstly, regarding your affiliate query we can confirm that you are not currently tracked to any affiliate. We recommend that you contact the affiliate in question to attempt to resolve this.

Ha ezt olvassa valamelyik admin akkor az lenne a kérdésem,hogy tudtok e tennit valamit annak érdekében, hogy bekössenek hozzátok?

szerintem írj privit az admin-nak

rogyion
Válasz attiati kommentjére
2009. okt. 13. 2:13

Ilyet sem láttam még: "Hamarosan elkezdjük levonni számlájáról az inaktivitási díjat, amely havonta HUF 1250. Ha szeretné ezt elkerülni, egyszerűen csak jelentkezzen vissza számlájára a hónap végéig és játsszon valódi pénzzel." WTF?

dfecco23
Válasz rogyion kommentjére
2009. okt. 13. 2:25

Ilyet sem láttam még: "Hamarosan elkezdjük levonni számlájáról az inaktivitási díjat, amely havonta HUF 1250. Ha szeretné ezt elkerülni, egyszerűen csak jelentkezzen vissza számlájára a hónap végéig és játsszon valódi pénzzel." WTF?

LOOOOL.... WTF???? Ezt hol olvastad?! Mert ez azért már eléggé a pénztelenségüket tükrözi, és egyben CIGÁNYKODÁS is :S

rogyion
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. okt. 13. 2:28

Ma küldték emailben.

geryhun
2009. okt. 13. 3:02

ezt a mailt én is megkaptam , pedig 3 napja fizettem be..
Persze vmi visszaigazolást nem küldenek arról hogy kifizetést kértem vagy vmi.. Baszakodni kell a személyi feltöltéssel stb.. grrr

cake
2009. okt. 13. 4:57

én nem kaptam még ilyet, de a 0-ból is levonnak vajon?

geryhun
Válasz cake kommentjére
2009. okt. 13. 22:27
Élő ügyfélszolgálat