Kicsit utánajártam az utalásnak és hatalmas differencia fedezhető fel a Bwin és a bankom átváltásánál. Reggel még azt írta a bwin, hogy 30 napon belül voltam, de miután rámutattam, hogy ez nem lehetséges, elismerte, viszont most a bankomra terelték a gyanút, hogy ott váltották számomra kedvezőtlenül. Banki oldalon megvan, pontosan mennyi € érkezett a számlámra és azt milyen árfolyamon váltották, most a Bwint faggatom erről, de számításaim szerint a Bwin közel 315 Ft-on váltotta a jan 31-én indított és febr 2-án megérkezett utalásomat, és ez majdnem 25 Ft-ban tér el a bankom árfolyamától. :confused:
nekem is ez volt olyan 40 ezer forintal húztak be emiatt és nemlehet vele semmit kezdeni.
ha akadémiás 1000$ up bónuszom van, már fizettem be, de mivel a roll jelentős része másik teremben maradt ezért akarok még egyszer. ha befizetek elbukom a bónuszt?
6 asztalon tolom a bwin-en. Egymás elé helyezem az asztalokat, így egyszerre csak egyet kell figyelnem. A kliens szorgalmasan pakolgatja az előtérbe azt az asztalt amin akció van, de egyszer csak megunja, abbahagyja. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet tenni ellene? Windows 7-et használok.
Ha valaki beírja, hogy ne rakjam egymás elé az asztalokat annak azonnal postázom az e-tockost.:)
Nem mind1, úgyse adózol utána, se előtte emiatt sztem senkise panaszkodhat e szakágban.
ha akadémiás 1000$ up bónuszom van, már fizettem be, de mivel a roll jelentős része másik teremben maradt ezért akarok még egyszer. ha befizetek elbukom a bónuszt?
nem bukod el tudomásom szerint.
Játssz 1 asztalon ;).
Bwin végre válaszolt, és tényleg jan. 31-én febr. 1-jén 314-es árfolyamon számították az €-t. Ez szerintem az akkori árfolyamokhoz képest irreálisan magas. Mindenhol max 296-on váltották az €-t. Rákérdeztem, h mi ennek a nagy különbségnek az oka, és h lehet-e azt valahol figyelni, h mikor mennyivel számolnak, h legközelebb ne ússzon el csak ezzel ~8%, de ahogy már megszoktam, nem erre a kérdéseimre válaszoltak, ismét jöttek a fogadó bankommal, h biztos a költségek miatt buktam.
De legalább 2 infot sikerült kicsikarnom belőlük (küldött € és árfolyam) 1 hét alatt, ne akarjak mindent tudni :D
Az a baj, h ezt egy €-s MB számlával se tudtam volna kikerülni :(
Bwin végre válaszolt, és tényleg jan. 31-én febr. 1-jén 314-es árfolyamon számították az €-t. Ez szerintem az akkori árfolyamokhoz képest irreálisan magas. Mindenhol max 296-on váltották az €-t. Rákérdeztem, h mi ennek a nagy különbségnek az oka, és h lehet-e azt valahol figyelni, h mikor mennyivel számolnak, h legközelebb ne ússzon el csak ezzel ~8%, de ahogy már megszoktam, nem erre a kérdéseimre válaszoltak, ismét jöttek a fogadó bankommal, h biztos a költségek miatt buktam.
De legalább 2 infot sikerült kicsikarnom belőlük (küldött € és árfolyam) 1 hét alatt, ne akarjak mindent tudni :D
Az a baj, h ezt egy €-s MB számlával se tudtam volna kikerülni :(