Én a helyedben csinálnék usd-s bwin számlát,mert igen sokat vesztesz így.
A legjobb az usd-s mb usd-s bwin számla,akkor nincs átváltás.
Jól tudod,nem lehet...Megoldás:mivel bwin a kifizetéseket mindig eur-ban teljesiti/leg is huf -os bwin acc.nál,kivéve neteller,azt forintban...érdekes/,csinálsz egy eur-os mbookers acc.ot,és ezentúl arról intézed a tranzakcioidat!Ezzel kikerülsz minden konverzios dijat stb.
Jól tudod,nem lehet...Megoldás:mivel bwin a kifizetéseket mindig eur-ban teljesiti/leg is huf -os bwin acc.nál,kivéve neteller,azt forintban...érdekes/,csinálsz egy eur-os mbookers acc.ot,és ezentúl arról intézed a tranzakcioidat!Ezzel kikerülsz minden konverzios dijat stb.
Azzal se úszom meg az ilyen hülye átváltásokat. Mivel HUF a bwinem, és ha kikérek X HUF-ot, €-ban fogja utalni, tehát egyszer biztosan átváltja a bwin. Ezt csak akkor kerülhetném meg, ha eleve $ vagy € lenne a bwin számlám is, de mivel HUF, így bárhova, bármit utalok, egyszer mindenképp váltódik, mikor bwin elindítja az utalást €-ban.
Csak nekem írja a bwin kliens hogy "unable to login"? (Honlapon be tudok jelentkezni)
nalam is
6 asztalon tolom a bwin-en. Egymás elé helyezem az asztalokat, így egyszerre csak egyet kell figyelnem. A kliens szorgalmasan pakolgatja az előtérbe azt az asztalt amin akció van, de egyszer csak megunja, abbahagyja. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet tenni ellene? Windows 7-et használok.
Ha valaki beírja, hogy ne rakjam egymás elé az asztalokat annak azonnal postázom az e-tockost.:)
Engem sem enged belépni.....
tutifix karbantartás van csak elfelejtették kiírni
Azért jó lenne ha értesítene minket ez a kedves BWIN (ilyen apróságokról).