Mefnut
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. febr. 7. 10:43

Én a helyedben csinálnék usd-s bwin számlát,mert igen sokat vesztesz így.
A legjobb az usd-s mb usd-s bwin számla,akkor nincs átváltás.

Már csak az a kérdés: ha már van HUF-os bwin számlám, h csinálok belőle $-ost? Ez mellé újat nem lehet, mert akkor multiacc, ezt pedig -ha jól tudom- nem lehet megszüntetni. Vagy tévedek?

As Roma
Válasz Mefnut kommentjére
2012. febr. 7. 12:16

Jól tudod,nem lehet...Megoldás:mivel bwin a kifizetéseket mindig eur-ban teljesiti/leg is huf -os bwin acc.nál,kivéve neteller,azt forintban...érdekes/,csinálsz egy eur-os mbookers acc.ot,és ezentúl arról intézed a tranzakcioidat!Ezzel kikerülsz minden konverzios dijat stb.

Mefnut
Válasz As Roma kommentjére
2012. febr. 7. 12:21

Jól tudod,nem lehet...Megoldás:mivel bwin a kifizetéseket mindig eur-ban teljesiti/leg is huf -os bwin acc.nál,kivéve neteller,azt forintban...érdekes/,csinálsz egy eur-os mbookers acc.ot,és ezentúl arról intézed a tranzakcioidat!Ezzel kikerülsz minden konverzios dijat stb.

Azzal se úszom meg az ilyen hülye átváltásokat. Mivel HUF a bwinem, és ha kikérek X HUF-ot, €-ban fogja utalni, tehát egyszer biztosan átváltja a bwin. Ezt csak akkor kerülhetném meg, ha eleve $ vagy € lenne a bwin számlám is, de mivel HUF, így bárhova, bármit utalok, egyszer mindenképp váltódik, mikor bwin elindítja az utalást €-ban.

TheStig
Válasz Mefnut kommentjére
2012. febr. 7. 12:55

Azzal se úszom meg az ilyen hülye átváltásokat. Mivel HUF a bwinem, és ha kikérek X HUF-ot, €-ban fogja utalni, tehát egyszer biztosan átváltja a bwin. Ezt csak akkor kerülhetném meg, ha eleve $ vagy € lenne a bwin számlám is, de mivel HUF, így bárhova, bármit utalok, egyszer mindenképp váltódik, mikor bwin elindítja az utalást €-ban.

családtag nevén új számla, Bwinen is, MBn is. FD bónt nem kell mégegyszer kikérni, és nem lesz baj.

asdator
Válasz TheStig kommentjére
2012. febr. 7. 15:54

Csak nekem írja a bwin kliens hogy "unable to login"? (Honlapon be tudok jelentkezni)

Godmode
Válasz asdator kommentjére
2012. febr. 7. 15:56

nalam is

Tosinnyo
Válasz csiko13 kommentjére
2012. febr. 7. 16:00

6 asztalon tolom a bwin-en. Egymás elé helyezem az asztalokat, így egyszerre csak egyet kell figyelnem. A kliens szorgalmasan pakolgatja az előtérbe azt az asztalt amin akció van, de egyszer csak megunja, abbahagyja. Van valakinek valami tippje, hogy mit lehet tenni ellene? Windows 7-et használok.
Ha valaki beírja, hogy ne rakjam egymás elé az asztalokat annak azonnal postázom az e-tockost.:)

Nekem is szokott ilyet csinálni. Én ilyenkor tolom, ameddig nem bosszant fel, de ha már zavar, akkor nincs más, ujraindítom a klienst.

reqaw18
Válasz Tosinnyo kommentjére
2012. febr. 7. 16:04

Engem sem enged belépni.....

Cream
Válasz Tosinnyo kommentjére
2012. febr. 7. 16:07

tutifix karbantartás van csak elfelejtették kiírni

Cream
Válasz Cream kommentjére
2012. febr. 7. 16:09

Azért jó lenne ha értesítene minket ez a kedves BWIN (ilyen apróságokról).

Élő ügyfélszolgálat