Üdv! A bwinhez nincs valami olyan segéd progi amibe az általam megjelölt játékosokra tudok rákeresni?
Nem egészen értem, hogy mire gondolsz, de van "Find player" gombóc a kliens alján, ami átdob a weboldalra, aztán ha bepötyögöd a nevet kiírja, hogy melyik asztalon tolja a kolléga. Arra még nem jöttem rá, hogy a megtalált tourney asztalt hogy kell értelmezni, de biztos arra is van megoldás.
felesleges írni nekik
te most a bwinnel vitatkozol árfolyam ügyben? LOL
amúgy ha gonosz lennék , akkor visszakérdeznék .....
amikor 243 Ft-ért váltotta a bwin , és 220 volt a valós $ árfolyam , akkor is írtál nekik ?
de ez legyen költői kérdés....
amúgy szerintem most ezt próbálják ellensúlyozni.
Ez itt a bwin topik, úgyhogy nagyon úgy tűnik van egy találatod.
Amúgy elolvastad végig a hszt, vagy csak úgy odaszólsz egyet? Volt 243 Ft a dollár. 197 viszont nem. Nem is értem, mi célt szolgál egyáltalán a kommented.
Nálam vannak csak gondok jelengleg a bwinnel?(megszakadt csatlakozás és nem igazán reconnectál)
Két asztalon voltam AA-val flopon az egyik set volt amikor elment és mire visszajött már egy másik leosztás ment,és más is így járt az asztalnál.
Írtam nekik,hogy ez így wtf?
Bónusz kijátszása
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a bwin-en volt most egy olyan bónusz hogy 7300ft-os befizetésig megduplázzák a befizetés összegét! Ez az akció március 11-ig volt érvényes! Na mármost a kérdésem az lenne hogy ez a bónusz összeg mikor teljes mértékben az enyém? Hogyan lehet kijátszani mekkora összegben kell megjátszani és milyen odds-okkal kell fogadni ha ez így működik!
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
Lehi
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a bwin-en volt most egy olyan bónusz hogy 7300ft-os befizetésig megduplázzák a befizetés összegét! Ez az akció március 11-ig volt érvényes! Na mármost a kérdésem az lenne hogy ez a bónusz összeg mikor teljes mértékben az enyém? Hogyan lehet kijátszani mekkora összegben kell megjátszani és milyen odds-okkal kell fogadni ha ez így működik!
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
Lehi
Lehet ső biztos én vagyok a bamba mert nem találok semmit! Egy linket esetleg kérhetek vagy valami magyarázatot? Köszönöm!
Lehet ső biztos én vagyok a bamba mert nem találok semmit! Egy linket esetleg kérhetek vagy valami magyarázatot? Köszönöm!