Hogy lehet megváltoztatni a használt pénznemet? Nekem automatikusan forintot állított be aminek marhára örülök a dolláros asztaloknál...
Én is akartam, de nem tudod megváltoztattatni. Sajnos az már HUF-ban marad.
Ugyanazon az árfolyamon váltja be és rakja vissza ebből nem lesz veszteséged.
Nincs több bónuszkód?
Sajnos a németem nem túlságosan jó, de ha jól értem megszűnnek a bónusz kódok, és marad a cca 15% rakeback.
Úgy látszik a bwinen nem csak a játékosok, hanem a vezetők is agyhalottak.
Nincs több bónuszkód?
Sajnos a németem nem túlságosan jó, de ha jól értem megszűnnek a bónusz kódok, és marad a cca 15% rakeback.
Úgy látszik a bwinen nem csak a játékosok, hanem a vezetők is agyhalottak.
hali.lehet itt használni a HM-et.egyenlőre még azt sem találtam meg hol lehet beállitani a HH-t.vagy valamit le kell még tölteni?
Kipróbáltam a böngészőből játszani (mivel a szoftver eléggé terheli a gyenge gépemet) és valamivel jobb volt. 4 asztalon tudtam játszani, de sajnos azokat nem engedte lekicsinyíteni, így átfedés volt rendesen. Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy így nem menti el a handeket. Tud valaki valami megoldást erre? Volt már, hogy írtam a supportnak, hogy küldjék el a handjeimet (mert más gépen játszottam, stb), de az legalább 2-3 hét míg szarakodnak vele, ráadásul olyan formátumban küldik el, amit a HM nem vesz be. Átlehet valahogy formázni?
Komolyan mondom hogy ilyen nincs... Nem hogy akadozik a szerver , de tegnap egy hand közben majdnem mindenkinek bezárták az asztalát és ami az asztalokon volt lé , még mindig nem adták vissza. Vicc..
Ne aggódj, másnap estére általában ott szokott lenni
Néhány hete feltűnt a magyar bwin kifizetési oldalán a neteller. Anno support azt mondta, hogy bwinről magyaroknak nincs kifizetés netellerre. Befizetni sikerült, kifizetést 3 nap múlva törölték. Írtam supportnak, hogy wtf. Azt volt a válasz, hogy technikai problémájuk volt, és hogy indítsam újra a tranzakciót. Megetettem 1 hete, ezt nem törölték, viszont még a pénz se jött meg. Érdekelne, hogy van-e valakinek netelleres-bwines tapasztalata? Mennyi idő alatt jött meg a pénz?