Néhány hete feltűnt a magyar bwin kifizetési oldalán a neteller. Anno support azt mondta, hogy bwinről magyaroknak nincs kifizetés netellerre. Befizetni sikerült, kifizetést 3 nap múlva törölték. Írtam supportnak, hogy wtf. Azt volt a válasz, hogy technikai problémájuk volt, és hogy indítsam újra a tranzakciót. Megetettem 1 hete, ezt nem törölték, viszont még a pénz se jött meg. Érdekelne, hogy van-e valakinek netelleres-bwines tapasztalata? Mennyi idő alatt jött meg a pénz?
több asztal beállítás
helo
megtudná valaki mondani hogy lehet azt beállítani h automazikusan egymás mellé igazítsa mikor több asztalon játszom,sehol nem találom a beállítást.
előre is köszi
az oldal hivatalos információnak állítja be, hogy nincs több bónusz kód, pedig a levélben az szerepel, hogy sajnos közlik, hogy jelenleg nem kínálnak, vagy aktiválnak bónuszkódot. További infót nem tudnak jelenleg adni, promókért kérik csekkolni a honlapot.
Bár nagyon úgy tűnik, hogy az a céljuk, hogy megszüntessék.
ott én is gondban vagyok, hogy a "angeboten oder aktiviert werden" szerkezet az jövőidő, vagy passzív szerkezet? :)
helo
megtudná valaki mondani hogy lehet azt beállítani h automazikusan egymás mellé igazítsa mikor több asztalon játszom,sehol nem találom a beállítást.
előre is köszi
Még van pár 10pp-s bonuszkod ami megy!
A
addig oké, csak hogy lesznek e továbbiak...
Még van pár 10pp-s bonuszkod ami megy!
A
Melyek azok?
Többen is érdeklődtetek, ezért kiirom, remélem nem lesz belőle gond:
2 hete írtam be a supportot, akkor még ment:
S U P P O R T 5 0
S U P P O R T 1 0 0
S U P P O R T 5 0 0
P r o 5 0 0
P r o 1 0 0 0
valamint ezekre még van esély:
f r i e n d
T o w e r g a m i n g
H o l l y w o o d p o k e r
H e y p o k e r
Ezek mind 10 PP sek,
Ha valakinek lesz frissebb tapasztalata, légyszi jelezzen vissza!
A
Ezek közül sajnos már egyik sem működik.