Mi a gyík van ezekkel??? 23.-a óta 3 levelet küldtem nekik és semmi válasz! Ez normális??!!
Fúzió óta két hét is volt, hogy válaszoltak.
Szerk.: Utalt valaki mostanában banki átutalással? Ma próbáltam, eddig nem volt gond. Most meg ez fogadott
"Pénzkivételi kérését sajnos nem sikerült feldolgozni. Kérjük keressen fel bennünket a probléma megoldása érdekében".
Másnál mi a helyzet?
Szerk.: Utalt valaki mostanában banki átutalással? Ma próbáltam, eddig nem volt gond. Most meg ez fogadott
"Pénzkivételi kérését sajnos nem sikerült feldolgozni. Kérjük keressen fel bennünket a probléma megoldása érdekében".
Másnál mi a helyzet?
nekem még a kifizetés lehetőségét sem ajánlja opciónak, hiszen fel kell töltenem a személyim + lakcímkártyát, noha már vagy 3-szor feltöltöttem 3 nap alatt...
Másnál mi a helyzet?
Nem tudom. Korábban kiutalásnál nem volt gond. Írtam a supportnak, hogy nézzenek utána. Jött email, hogy leterhelt a rendszer, válaszolnak, ha tudnak. Remélem hamar megjön a válasz. Azért kicsit égő, hogy ekkora terem nem tud legalább egy normálisan működő supportot fenntartani. Csak egy hétfőtől péntekig dolgozót.
Neked legalább válaszolnak
Neked legalább válaszolnak
Kapott ma valamelyikőtök választ?
Kapott ma valamelyikőtök választ?