Ez csak banki utalasnal lehet! Nekem mbre 5 ora alatt erkezett meg.
Én ma felhívtam őket, aztán feloldották a kifizetést.Délután kettőkor utaltam ki azóta még nem jött meg
nevetséges ez a terem ... :-/
4 napja én sem kapok választ, és 2 hete nem dolgozzák fel a kifizetési megerősítési cuccokat. Brávó pusztulnának meg...
4 napja én sem kapok választ, és 2 hete nem dolgozzák fel a kifizetési megerősítési cuccokat. Brávó pusztulnának meg...
Köszi a számot, holnap hívom őket. De most őszintén, miben hisznek??? Ezek után ki a franc fog náluk játszani? Arról nem is beszélve, hogy péntek óta sportfogadni sem tudok... (kb -400 dolcsi, mert minden bejött volna) hihetetlen, mit művelnek.
Ezért sem idegeskedek, hogy lassabban jön ki a pénz. Biztos hogy sokan cashoutolnak, mert elegük lett a supportból meg a szegregálós ****ságukból. Sok cashoutot kell most intézniük.
Hívd fel őket és feloldják, 00350 200 77477 hétfőtől péntekig 12.00 és 16.00 óra GMT+1 nekem ma oldották fel, a vicc hogy 2 különböző magyar supportossal beszéltem. Erre van eszük hogy Gibraltáron 4 órában legyen magyar support, de a levelekre basznak válaszolni. Bár a pénzem még nem érkezett meg, de ez is haladás.
Ja azonnal magyar volt. Úgy kb 10 perc volt(3 ezer körül volt hívás) De ha supportos oldalon ha angolra váltod a nyelvet, akkor más tel számot ad meg mint amikor magyar a nyelv. Ha megy az angol akkor poker: Mo - Su 12:00 - 20:00 (GMT+1)
Sajnos tényleg az... nl100/200-on 15/20 fős várólisták vannak már a közepes asztalokra is, kiábrándító az egész sajnos. Most már tényleg egy kín fellépni nap mint nap és az ócska átláthatatlan lobbyt/20as waiting listeket bámulni vagy 5 reg ellen játszani