pennywise
Válasz Blatand kommentjére
2013. márc. 4. 22:40

Mondjuk mi a ****t gondol az a regular aki feliratkozik 13.-nak egy asztalhoz? hogy mire sorra kerül, ő fog a 2 fish mellett ülni? Amúgy jah, rakás szar az egész bwin így mindent egybevetve.

NovaTerra
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. márc. 5. 15:50

Hívd fel őket és feloldják, 00350 200 77477 hétfőtől péntekig 12.00 és 16.00 óra GMT+1 nekem ma oldották fel, a vicc hogy 2 különböző magyar supportossal beszéltem. Erre van eszük hogy Gibraltáron 4 órában legyen magyar support, de a levelekre basznak válaszolni. Bár a pénzem még nem érkezett meg, de ez is haladás.

Kezdek ideges lenni.

Megpróbáltam ma megint a kiutalást, hátha. De nem sikerült megint a hibaüzenet. Fel is ajánl egy telefonszámot, ami nem ez, egy ingyenes szám. Felhívom.

Felveszi egy hapsi. Nem találja a felhasználónevem. Lebetűzöm, úgy se. Mire megkérdezi mégis milyen oldalon játszom. Mondom, bwin. Mire ő, mi a partypoker support vagyunk, egy cég, de külön ügyfélszolgálat. Mondom, bwin oldalán volt a szám, de nem gond.

Felhívtam a sakkos által is megadott számot, egy segítőkész magyar hölgy felveszi. Elmondom mi a bajom, meg is talál, de ő úgy látja, hogy minden rendben van, nem tudja miért kapok hibaüzenet. Küldjek képernyőmásolatot. Mondom, rendben van. Megcsinálom, elküldöm. Erre kapom az instant választ, hogy "A megnövekedett email forgalom miatt a kérdésekre jelenleg csak később tudunk sajnos válaszolni."

Ez olyan szar így.

sakkos000
2013. márc. 5. 16:22

Nekem még mindig csak feldolgozás alatt van a kifizetés.Pedig moneybookersre kértem

lourker
2013. márc. 5. 16:28

Ez elég "bíztatóan" hangzik pedig az asztal felhozatalt elnézve én is erősen gondolkozom a cashouton már.
De legalább felfordíthatok mindennap 1-2 kártyát hátha nyerek 1-2 dollárt az újabb remek promócióval;p

NovaTerra
2013. márc. 5. 17:00

Az a pocsék érzés az egészben, hogy nem tudok mit csinálni. Mert a nő azt mondta, hogy rendben van minden, nem tudja mi a gond, küldjek másolatot és majd a kollégái megnézik. De ki tudja mikor jutnak el addig a kollégák, hogy megnézzék.

Ez olyan, mint amikor a tanulmányi osztály és az tanárok meg a tanszék között kellett rohanni egy ***** aláírásért napokon keresztül. De minden ok, hisz ők is mindig elérhetőek. Na persze.

OldRknight
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. márc. 5. 17:04

Kezdek ideges lenni.

Megpróbáltam ma megint a kiutalást, hátha. De nem sikerült megint a hibaüzenet. Fel is ajánl egy telefonszámot, ami nem ez, egy ingyenes szám. Felhívom.

Felveszi egy hapsi. Nem találja a felhasználónevem. Lebetűzöm, úgy se. Mire megkérdezi mégis milyen oldalon játszom. Mondom, bwin. Mire ő, mi a partypoker support vagyunk, egy cég, de külön ügyfélszolgálat. Mondom, bwin oldalán volt a szám, de nem gond.

Felhívtam a sakkos által is megadott számot, egy segítőkész magyar hölgy felveszi. Elmondom mi a bajom, meg is talál, de ő úgy látja, hogy minden rendben van, nem tudja miért kapok hibaüzenet. Küldjek képernyőmásolatot. Mondom, rendben van. Megcsinálom, elküldöm. Erre kapom az instant választ, hogy "A megnövekedett email forgalom miatt a kérdésekre jelenleg csak később tudunk sajnos válaszolni."

Ez olyan szar így.

Másik böngésző vagy flash frissítés/reinstall?

NovaTerra
2013. márc. 5. 17:34

Firefox-al és chrome-al is ugyanaz sajnos.

delfingoka47
2013. márc. 6. 13:13

Napokban megerősítettem a kifizetési adatokat. Felhívtam őket és azt mondták, hogy minden rendben a napokban kiutalják az összeget. Erre ma nézem és zárolva van a számlám pénz sehol...

sakkos000
2013. márc. 6. 14:54

Nevetséges még mindig ülnek rajta, ha nem telefonálok lehet még márciusban se lenne meg.

titcar
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. márc. 6. 15:10

Nevetséges még mindig ülnek rajta, ha nem telefonálok lehet még márciusban se lenne meg.

nekem is volt ilyen beragadt kifizetésem, visszavontam és megint kérvényeztem, 2 nap múlva megjött. egy próbát lehet megér.

Élő ügyfélszolgálat