2 hét simán lehet, amíg green státuszban leszel
a szoftver meg hétfő óta borzalom, addig se volt a topon
szerintem rossz szoftver->sok hal
jó szoftver->kevesebb hal
valaki nem tudja a mai bwin privát verseny jelszavát?
a verseny neve:Poker Nights
elöre is kössz
Poker Nights!-bocs
Több ongame teremben(betsson, bestpoker) megjelentek a rakebackek 8-12, 12-16, 16-20, 30-40 százalék értékben, nagyon kíváncsi vagyok bwinék bevezetik-e. Bestpokernél kalkulátor is van !
biztos én vagyok a zöld, de hogy lehet fd bónuszt igényelni ,az akadémiás linken keresztül regeltem, de nem jelent semmilyen bónusz. szóval hogy kaphatom meg?
biztos én vagyok a zöld, de hogy lehet fd bónuszt igényelni ,az akadémiás linken keresztül regeltem, de nem jelent semmilyen bónusz. szóval hogy kaphatom meg?
Neteller Bwinen
Sziasztok!
Pár hete fizettem be netelleres számlámról Bwinre.Most akartam egy kifizetést indítani,de sehol nem találom a netellert a kifizetési lehetőségek között.
Az meg külön érdekes,hogy a befizetésekből is eltűnt,mint lehetőség.
Visszaolvastam,láttam hogy angolra kell állítani a weblapot.Nálam a kliens és a weblap is angolul jön fel,és nincs ott a neteller.
MB,Visám nincs.
Hogyan juthatok a pénzemhez?
Supportnak írtam,de hátha itt előbb kapok használható ötletet.Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Pár hete fizettem be netelleres számlámról Bwinre.Most akartam egy kifizetést indítani,de sehol nem találom a netellert a kifizetési lehetőségek között.
Az meg külön érdekes,hogy a befizetésekből is eltűnt,mint lehetőség.
Visszaolvastam,láttam hogy angolra kell állítani a weblapot.Nálam a kliens és a weblap is angolul jön fel,és nincs ott a neteller.
MB,Visám nincs.
Hogyan juthatok a pénzemhez?
Supportnak írtam,de hátha itt előbb kapok használható ötletet.Előre is köszönöm.
NL25 allomany
Sziasztok,
Erdekelne, h a Bwin-en NL25 SH-n milyen a jatekosallomany este, ill 7vegen. Most keszulok termet valtani es Bwin, vagy Poker Heaven lesz a nyero.
Sziasztok,
Erdekelne, h a Bwin-en NL25 SH-n milyen a jatekosallomany este, ill 7vegen. Most keszulok termet valtani es Bwin, vagy Poker Heaven lesz a nyero.