basspro
Válasz yoofej kommentjére
2009. dec. 21. 16:23

re:

@nothinner:Természetesen.De ez akkor nekem nagy szívás lesz,mert az összes pénzem ott van,és nem tudok MB-t csinálni,és nem is szeretnék.
Lehet mondjuk ez nem szerelem kérdése lesz.

Hogyan lehet netellerre varázsolni a pénzt?

yoofej
Válasz andree kommentjére
2009. dec. 22. 9:12

Nincs NL25, NL30 van. Atomszar játékosok vannak mindkettő limiten.

Akkor meg a RB ellenere (mert ha jol tudom, itt az nincs) is jobban megerne itt jatszani, mint Poker Heaven-en?

andree
2009. dec. 22. 9:20

Akkor meg a RB ellenere (mert ha jol tudom, itt az nincs) is jobban megerne itt jatszani, mint Poker Heaven-en?

Igen, ha jól bírod a hatalmas rövidtávú ingadozásokat, és csak a bankroll boost számít. Anno itt linkeltem egy poén shotot. Nézd meg a statokat. Ez az általánosságban jellemző. Fejlődni itt max v.betelésben lehet, viszont ha beleszoksz igen magas BB/100-at lehet összehozni.

yoofej
Válasz andree kommentjére
2009. dec. 22. 9:56

Igen, ha jól bírod a hatalmas rövidtávú ingadozásokat, és csak a bankroll boost számít. Anno itt linkeltem egy poén shotot. Nézd meg a statokat. Ez az általánosságban jellemző. Fejlődni itt max v.betelésben lehet, viszont ha beleszoksz igen magas BB/100-at lehet összehozni.

Jaja, vmelyik nap lattam ezt a kepet, eleg meggyozo.
Vbetet eleg nagy leaknek erzem a jatekomban, rafer a javitas. Fo celom most cashout nelkuli BR epites, ugyh valoszinu, kiprobalom, mennyire fekszik nekem itt a jatek.

yoofej
2009. dec. 22. 12:18

4 asztalnal tenyleg annyira szar a Bwin szoftvere mostanaban, ahogy irjak, vagy csak nehany embernel jelentkezett ez a problema?

attiati
2009. dec. 22. 12:33

4 asztalnal tenyleg annyira szar a Bwin szoftvere mostanaban, ahogy irjak, vagy csak nehany embernel jelentkezett ez a problema?

4-nél +hud talán nincs gond, ha van 2 giga ramod, és kétmagos processzor

értsd úgy, hogy az újkeletű lehalásokat nem fogja produkálni, de bármikor kivághat minden asztalról

yoofej
Válasz attiati kommentjére
2009. dec. 22. 12:47

4-nél +hud talán nincs gond, ha van 2 giga ramod, és kétmagos processzor

értsd úgy, hogy az újkeletű lehalásokat nem fogja produkálni, de bármikor kivághat minden asztalról

Ezek megvannak, talan akkor nem lesznek azok a 3-4 masodperces lagok, amikrol lehet olvasni.

yoofej
2009. dec. 29. 22:08

Itt a Bwinen 10k NL25 SH hand alatt kb mennyi PP-vel es MP-vel lehet szamolni?

Fontos lenne, hogy nagyjabol be tudjam loni, hogy melyik bonuszert erdemes regelnem, mert ugye az csak egy osszegben szedheto ki.
A MP meg a HEM miatt erdekelne, mert ugyan PT3-at hasznalok, de ha itt "ingyen" megszerezhetem, akkor kiprobalom, hatha megtetszik.

attiati
2009. dec. 30. 0:52

Itt a Bwinen 10k NL25 SH hand alatt kb mennyi PP-vel es MP-vel lehet szamolni?

Fontos lenne, hogy nagyjabol be tudjam loni, hogy melyik bonuszert erdemes regelnem, mert ugye az csak egy osszegben szedheto ki.
A MP meg a HEM miatt erdekelne, mert ugyan PT3-at hasznalok, de ha itt "ingyen" megszerezhetem, akkor kiprobalom, hatha megtetszik.

nl30 van, ott az elműlt 30k handben 60k MP-m van, és 31k PP-m

szóval számolhatsz 10k hand 20MP és 10 PP

attiati
2009. dec. 30. 0:52

Ezek megvannak, talan akkor nem lesznek azok a 3-4 masodperces lagok, amikrol lehet olvasni.

úgy néz ki, hogy javítottak ma valamit, megszűntek a lagolások

Élő ügyfélszolgálat