re:
@nothinner:Természetesen.De ez akkor nekem nagy szívás lesz,mert az összes pénzem ott van,és nem tudok MB-t csinálni,és nem is szeretnék.
Lehet mondjuk ez nem szerelem kérdése lesz.
Hogyan lehet netellerre varázsolni a pénzt?
Nincs NL25, NL30 van. Atomszar játékosok vannak mindkettő limiten.
Akkor meg a RB ellenere (mert ha jol tudom, itt az nincs) is jobban megerne itt jatszani, mint Poker Heaven-en?
Igen, ha jól bírod a hatalmas rövidtávú ingadozásokat, és csak a bankroll boost számít. Anno itt linkeltem egy poén shotot. Nézd meg a statokat. Ez az általánosságban jellemző. Fejlődni itt max v.betelésben lehet, viszont ha beleszoksz igen magas BB/100-at lehet összehozni.
4 asztalnal tenyleg annyira szar a Bwin szoftvere mostanaban, ahogy irjak, vagy csak nehany embernel jelentkezett ez a problema?
4 asztalnal tenyleg annyira szar a Bwin szoftvere mostanaban, ahogy irjak, vagy csak nehany embernel jelentkezett ez a problema?
4-nél +hud talán nincs gond, ha van 2 giga ramod, és kétmagos processzor
értsd úgy, hogy az újkeletű lehalásokat nem fogja produkálni, de bármikor kivághat minden asztalról
Itt a Bwinen 10k NL25 SH hand alatt kb mennyi PP-vel es MP-vel lehet szamolni?
Fontos lenne, hogy nagyjabol be tudjam loni, hogy melyik bonuszert erdemes regelnem, mert ugye az csak egy osszegben szedheto ki.
A MP meg a HEM miatt erdekelne, mert ugyan PT3-at hasznalok, de ha itt "ingyen" megszerezhetem, akkor kiprobalom, hatha megtetszik.
Itt a Bwinen 10k NL25 SH hand alatt kb mennyi PP-vel es MP-vel lehet szamolni?
Fontos lenne, hogy nagyjabol be tudjam loni, hogy melyik bonuszert erdemes regelnem, mert ugye az csak egy osszegben szedheto ki.
A MP meg a HEM miatt erdekelne, mert ugyan PT3-at hasznalok, de ha itt "ingyen" megszerezhetem, akkor kiprobalom, hatha megtetszik.
Ezek megvannak, talan akkor nem lesznek azok a 3-4 masodperces lagok, amikrol lehet olvasni.