úgy néz ki, hogy javítottak ma valamit, megszűntek a lagolások
nl30 van, ott az elműlt 30k handben 60k MP-m van, és 31k PP-m
szóval számolhatsz 10k hand 20MP és 10 PP
Mindig elfelejtem, h itt NL30 lesz. :)
Kicsit megkevertel, irtad, hogy 30k NL30 hand alatt 31k PP-d van. Ezek szerint 30k$ rake termelodott az asztalaidnal? (ezt irjak a terem bemutatasanal: 0,1$ rake után mindenki aki fizetett be pénzt a potba 0,1 PP-t kap) Valamint az 500$ bonuszt 4000 hand alatt ki lehetne szedni? Ez igy eleg irrealisan hangzik nekem.
Az MP-krol pedig ezt irjak: $1 termelt rake után legalább 100 Market Pont jár.
Ugyanazokrol a pontokrol beszelunk? MP = Market Point, PP = Player Point
bwin - Az utolsó esély az újjászületésre
Ideje visszatérnie a játékba - és a bwin-re. Jelentkezzen be újra számlájára most és használja ki a bwin által nyújtott előnyöket még ma.
Most vagy soha! Hamarosan elkezdjük levonni számlájáról az inaktivitási díjat, amely havonta HUF 1250. Ha szeretné ezt elkerülni, egyszerűen csak jelentkezzen vissza számlájára a következő négy hétben bármikor és játsszon valódi pénzzel.
A..ád! Ekkora szemétséget! :mad:
Ideje visszatérnie a játékba - és a bwin-re. Jelentkezzen be újra számlájára most és használja ki a bwin által nyújtott előnyöket még ma.
Most vagy soha! Hamarosan elkezdjük levonni számlájáról az inaktivitási díjat, amely havonta HUF 1250. Ha szeretné ezt elkerülni, egyszerűen csak jelentkezzen vissza számlájára a következő négy hétben bármikor és játsszon valódi pénzzel.
A..ád! Ekkora szemétséget! :mad:
Erről én is hallottam már. Mi van akkor, ha itt hagyom a termet? Örökké fizetnem kell majd? Vagy meg kell szüntetni az account-t, hogy ne kelljen inaktivitási díjat fizetni?
Amúgy ilyen máshol is van?
Röhej.
Erről én is hallottam már. Mi van akkor, ha itt hagyom a termet? Örökké fizetnem kell majd? Vagy meg kell szüntetni az account-t, hogy ne kelljen inaktivitási díjat fizetni?
Röhej.
Röhej.
Röhej.
Nekem már háromszor levonták az összeget, csak most vettem észre! A maradékot feltettem a Real -ra, persze 0:0 lett. :(