Hello
Próbáltam nekik írni,de nem kűldte el az üzenetet. :( A windows nem támogatja a karaktereket. Lehet,hogy az a baj,hogy magyarúl írtam? Angolúl sajnos nem tudok. Ha valaki tud segíteni az nyugodtan írjon nem fogok megharagudni egy kis segítségért. :)
Egyébként grat mindenkinek.
Attis81
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy a shark scope adatbázisában nem található az Everestes nevem. Mitől lehet ez?
Ti egy kicsit más hajóban eveztek, ahogy a te hsz-ed nézem. Ők már a vasárnapi versenyen (9+1$) jutottak az első 10-be, ami már az élőre juttat tovább. Neked ez a verseny-ahogy te írtad- júl. 11.-én még hátra van. Tehát még egy verseny választ el téged az élő versenytől.
Gl mindenkinek.
Hello!
Van egy olyan problémám, hogy a shark scope adatbázisában nem található az Everestes nevem. Mitől lehet ez?
-
Tényleg elég furcsa az ügyfélszolgálatuk, írtam nekik h mi és hogyan lesz a magyar kupa élő döntő pl. élő regisztráció?, verseny hánykor és hol(!!!) kezdődik? erre belinkelik nekem a everest.com-on magyar kupa leírását ahol a netes versenyek időpontjai vannak... Talán a 3. levelemet már megértik:)
Sajnos a munkatársak úgy tudják, ott fent van az információ.
Fent is volt, de le kellett szednünk.
Megértéseteket és türelmeteket kérjük, szeretnénk, ha az élő verseny minden bonyodalom nélkül zajlana le, a magyar jogszabályok teljes betartásával.
Minden egyes bejutott játékossal egyesével felvesszük majd a kapcsolatot, így senki nem marad majd le az információról, minden részletet megtudtok majd.
Annyi nyilvános, hogy augusztus 7-én és 8-án délután lesz a verseny, Budapesten.
Elég tényleg furcsa az ügyfélszolgálatuk, írtam nekik h mi és hogyan lesz a magyar kupa élő döntő pl. élő regisztráció?, verseny hánykor és hol(!!!) kezdődik? erre belinkelik nekem a everest.com-on magyar kupa leírását ahol a netes versenyek időpontjai vannak... Talán a 3. levelemet már megértik:)
25$ Bónusz
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam valami 25$ bónuszt, de nem tudom felhasználni, de nem is tudom h mit kell tennem h feltudjam használni. SP pontokat kell gyűjteni? De nem ír semmit h mennyit.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam valami 25$ bónuszt, de nem tudom felhasználni, de nem is tudom h mit kell tennem h feltudjam használni. SP pontokat kell gyűjteni? De nem ír semmit h mennyit.
Sziasztok!
Sziasztok!
Csak nekem nem megy az Everest? Azt írja a netemmel van gondja, de a böngésző megy.
Ez így remek, közben meg röpködnek a dollárjaim a kukába.