Kibaszott pofátlan Everestpoker!
kb 2 hónapja nem játszom a siteon, 1-1.5 éve transfereltem $300-at egy barátomnak, aki most küldött vissza 150-et.
Nem tudom kivennni a pénzt mert nem termeltem elég SP pontot.
Lejátszottam a teremben eddig 400K+ handet nl50-200-ig, és erre nem tudom kivenni a pénzt. Az online supportosnak a válasza meg az hogy "we are not a money transfer service". Ez a pofátlanság teteje.
Kibaszott pofátlan Everestpoker!
kb 2 hónapja nem játszom a siteon, 1-1.5 éve transfereltem $300-at egy barátomnak, aki most küldött vissza 150-et.
Nem tudom kivennni a pénzt mert nem termeltem elég SP pontot.
Lejátszottam a teremben eddig 400K+ handet nl50-200-ig, és erre nem tudom kivenni a pénzt. Az online supportosnak a válasza meg az hogy "we are not a money transfer service". Ez a pofátlanság teteje.
A transfernél le van írva az is h milyen kritériumok alapján tudod kivenni a küldött összeget.
Tovább küldeni sem tudod?
Tovább küldeni sem tudod?
Tényleg bosszantó, de ha belegondolunk teljesen ésszerű és jogos az ő oldalukról nézve.
Magyar Kupa
Hello
A budapesti élő versenyől tud már valaki valamit? Még mindíg nem tudom ,hogy mi a helyzet ,de a reklám :) az megy.
Köszönöm.
Hello
A budapesti élő versenyől tud már valaki valamit? Még mindíg nem tudom ,hogy mi a helyzet ,de a reklám :) az megy.
Köszönöm.
Hello
Köszönöm.
Everest kollégának
Azt szeretném megtudni, hogy az élő verseny melyik Korda póker klubban lesz.
Lehet e rá előre regisztrálni, vagy csak a verseny előtt.
A választ előre is köszönöm.