mrj
Válasz mati1979 kommentjére
2010. júl. 8. 19:34

Kibaszott pofátlan Everestpoker!

kb 2 hónapja nem játszom a siteon, 1-1.5 éve transfereltem $300-at egy barátomnak, aki most küldött vissza 150-et.

Nem tudom kivennni a pénzt mert nem termeltem elég SP pontot.
Lejátszottam a teremben eddig 400K+ handet nl50-200-ig, és erre nem tudom kivenni a pénzt. Az online supportosnak a válasza meg az hogy "we are not a money transfer service". Ez a pofátlanság teteje.

L.T.
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 8. 19:38

Kibaszott pofátlan Everestpoker!

kb 2 hónapja nem játszom a siteon, 1-1.5 éve transfereltem $300-at egy barátomnak, aki most küldött vissza 150-et.

Nem tudom kivennni a pénzt mert nem termeltem elég SP pontot.
Lejátszottam a teremben eddig 400K+ handet nl50-200-ig, és erre nem tudom kivenni a pénzt. Az online supportosnak a válasza meg az hogy "we are not a money transfer service". Ez a pofátlanság teteje.

A transfernél le van írva az is h milyen kritériumok alapján tudod kivenni a küldött összeget.

mrj
Válasz L.T. kommentjére
2010. júl. 8. 19:40

A transfernél le van írva az is h milyen kritériumok alapján tudod kivenni a küldött összeget.

tudom, de akkor is felháborító.

ceewyl
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 8. 19:49

Tovább küldeni sem tudod?

mrj
Válasz ceewyl kommentjére
2010. júl. 8. 19:52

Tovább küldeni sem tudod?

nem, mert ott meg az a szabály hogy a balance max felét lehet küldeni.

Morzdomigron
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 8. 20:59

Tényleg bosszantó, de ha belegondolunk teljesen ésszerű és jogos az ő oldalukról nézve.

Attis81
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. júl. 8. 21:33

Magyar Kupa

Hello
A budapesti élő versenyől tud már valaki valamit? Még mindíg nem tudom ,hogy mi a helyzet ,de a reklám :) az megy.
Köszönöm.

Dani1717
Válasz Attis81 kommentjére
2010. júl. 9. 13:01

Hello
A budapesti élő versenyől tud már valaki valamit? Még mindíg nem tudom ,hogy mi a helyzet ,de a reklám :) az megy.
Köszönöm.

Nincs semmi hír! Túl hamar jutottunk be:D

EverestPoker
Válasz Attis81 kommentjére
2010. júl. 9. 23:13

Hello
Köszönöm.

Az Everest Csapata egyesével, minden bejutóval felveszi majd a kapcsolatot. Nem maradtok le semmiről. Budapesten lesz, aug 7-8-án.

A jelenlegi jogszabályok miatt talán okosabb is nem közzétenni ilyen korán, légyszives, ha ti mát tudjátok, ne írjátok ki mindenhova.

Megértéseteket és a közreműködést köszönjük.

akimaki
Válasz EverestPoker kommentjére
2010. júl. 12. 15:21

Everest kollégának

Azt szeretném megtudni, hogy az élő verseny melyik Korda póker klubban lesz.
Lehet e rá előre regisztrálni, vagy csak a verseny előtt.
A választ előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat