Létezik a PTR-hez hasonló oldal, amin az Everest-es játékosokat lehet megnézni? Néhány embert képtelen vagyok elhinni 3-4 beülőkkel :)
Everest Poker - Magyar Kupa
Ma este lesz a Magyar Kupa első selejtezője, kizárólag akadémiás reggel rendelkező, magyar játékosoknak.
A verseny 18:45 GMT-kor kezdődik, és az első 20 játékost regisztráljuk a 26-ai online döntőre.
Akiknek nem Akadémiás a regjük, azoknak is van lehetőségük bejutni az említett döntőre, ugyanis július 20-án egy jelszóval védett alacsony beülős versenyt tartunk, ahonnan szintén 20 játékos jut majd az Akadémiás döntőbe.
A 26-ai döntő első 8 helyezettjének jutalma egy-egy beülő az augusztus 7-8-án megrendezésre kerülő 50.000 dollár nyereményalapú, budapesti döntőre.
kupa
Akkor ma 20an jutottunk tovább?Mert a lobbyban megint más volt kiirva .
És erre a 26-ai döntőre milyen fillerek lesznek? minden héten 1? vagy hányszor 20 emberre kell számítani?
PT
Üdv!
PT beolvassa a HH-kat, de nincs HUD. Tud valaki esetleg segíteni mi lehet az oka?
Üdv!
PT beolvassa a HH-kat, de nincs HUD. Tud valaki esetleg segíteni mi lehet az oka?
Angol nyelvű klienst használsz?? Magyarral ha jól tudom nem működik!
Akkor ma 20an jutottunk tovább?Mert a lobbyban megint más volt kiirva .
kupa
ok. Azt én is láttam ,hogy irták.De amikor megvolt a 20 ember nem lett vége automatikusan ahogy szokott,hanem ment tovább + nem kaptunk beülő ticketet a következö versenyre.
ok. Azt én is láttam ,hogy irták.De amikor megvolt a 20 ember nem lett vége automatikusan ahogy szokott,hanem ment tovább + nem kaptunk beülő ticketet a következö versenyre.