Rake race és egyebek
Nem érné meg jobban esetleg ezek a versenyek helyett egy kisebb összegű rakeracet csinálni? Mert most a freeroll huszárok küzdenek egy viszonylag nagy nyereményért, viszont az Eversten a VIP rendszeren belül is alacsony rakebacket lehet kapni a versenytársakhoz viszonyítva. A rakeracen meg legalább olyan kap pénzt aki termel is az Everestnek, ezzel még ösztönzőleg is lehet hatni arra hogy még többen játszanak azok akik valóban pénzt termelnek.
Év eleje van, most tervezzük meg, hogy milyen promóciók és egyebek lesznek az év folyamán. Mihelyt kialakulnak a dolgok, többet tudunk majd mondani. Addig kis türelmet...
hálózati hiba
Szép napot!Nem birok belépni az everest pokerba hálózati hibát ír ki!Próbáltam egy párszor és semmi!Ilyen még nem történt itt nálam!HA valaki tud segítsen!Köszönöm
50.000$ garantál freeroll
Sziasztok!
Szeretnék regelni a versenyre, csak nem tudom milyen kódot kell beírni. Segítsetek, köszi.
Sziasztok!
Szeretnék regelni a versenyre, csak nem tudom milyen kódot kell beírni. Segítsetek, köszi.
Mennyi időbe tellik kb. a kifizetés?
Mennyi időbe tellik kb. a kifizetés?
Sziasztok!
Tegnap kaptam mailt bónuszajánlattal, ma váltanám be és érvénytelen. A levélben nem írták, hogy csak aznap beváltható. Hasonlóval találkoztatok?
Sziasztok!
Tegnap kaptam mailt bónuszajánlattal, ma váltanám be és érvénytelen. A levélben nem írták, hogy csak aznap beváltható. Hasonlóval találkoztatok?
én is kaptam, ugyanezt írta ki, de a cashier-ben mutatja a bónuszt
Érdemes megpróbálni kijátszani? Milyen a terem mostanság Nl10-en?
Napközben van elég asztal?
Ha valaki tud valami írja meg.. ty :)