Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Everestes regularok topicja

Bajkevero
Válasz dawedawe kommentjére
2008. szept. 25. 10:20

TT vs JJ fishe elln
KK vs AA
KK vs 66 -6
AA vs runner A9 flush fish ellen
KK vs AA fish ellen
QQ vs KK fish ellen
AK vs AA

Ezeknel melyik oszlop a Tied?

buktar
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. szept. 25. 10:26

Ezeknel melyik oszlop a Tied?

Szerintem az első. :)

matusow88
2008. szept. 25. 11:13

vazze, ha fish, ha nem, azért azt ne nevezd már bad beatnek, hogy AA-val meg KK-val "lemákol"...

dawedawe
Válasz matusow88 kommentjére
2008. szept. 25. 13:53

vazze, ha fish, ha nem, azért azt ne nevezd már bad beatnek, hogy AA-val meg KK-val "lemákol"...

lol

szted az enm badbeat hogy hogyakarhanyszor nagy part kapsz kint van a nagyobbik?

matusow88
2008. szept. 25. 14:38

ez benne van. engem az százszor jobban idegesít, amikor az ilyen 80-20-as partikat bukom el.

plusevHUN
2008. szept. 25. 14:38

lol

szted az enm badbeat hogy hogyakarhanyszor nagy part kapsz kint van a nagyobbik?

hát a cooler és a bad beat között azért van különbség :)

Argentína
Válasz Valhalla kommentjére
2008. szept. 25. 15:51

Ajjaj, jobb lesz téged elkerülni:D Milyen nicken nyomod egyébként Everesten, eddigi hozzászólásaid alapján szívesen belekukkantanék, tanulnék egy kicsit;)
okosabbtól sohasem szégyen

GoHomeFish a nickem, de itt egyelore csak FR-en jáccok, mert nem ismerem a termet és csak akkor ulok be ha min. 8 asztal megy...

dawedawe
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. szept. 25. 15:57

hát a cooler és a bad beat között azért van különbség :)

1 az cooler ,10/9 mar badbeat...imo

ThxLittleFish
2008. szept. 25. 15:59

és mik ezek preflop allinek?
mert ha AK-val QQ-val meg TT-vel erőlködsz ne csodálkozz

dawedawe
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 25. 16:26

és mik ezek preflop allinek?
mert ha AK-val QQ-val meg TT-vel erőlködsz ne csodálkozz

ugye ugye...mekkora egy fish vagyok...

A TT az ugy volt hogy emeltem az asztal fish meg nagyon shortkent betolta, en meg hat voltam ojan fish es emg raraktam azta nehany bb-t...

az AK meg ugy volt hogy pont elotte szoptam emg QQ vs KK csataban az ottani asztal fish ellen....
az asztal fish (100%os vpipkb 60%os pr)-rel bemelet en vissza QQ val ,ő allin (ahogy elotte tette KJ,QT ,33 szeru alpokkal is, ), en eemg ismet akkora hihetetlen nagy fish votlam hogy megadtam....

lefogytam kb 30bbalá, es rogton kaptam egy AKt(mielott rebuyolhattam volna), ekkor emeltem 4-5 bbt amire egy agro-laza csavo raemelt , en meg shortkent ratoltam ....

birom amikor ugy biraltok partikat emg szitukat, hogy lovesetek sincs a reszletekrol... a poker egy igen osszetett jatek.... szted kozel 0 informaciobol meglehet modnani hogy hibas avgy enm hibas? elehet akar hibas is, de ennyibol nem elhet leszurni....

Élő ügyfélszolgálat