nyugodtan moderaljatok ki az off postokat....
kicsit vagy ingerlékeny
kicsit vagy ingerlékeny
ez mi????
johanvdvelde is at seat 1 with $25.
omario2 is at seat 2 with $31.39.
OptimusKrime is at seat 3 with $33.60.
samsonic is at seat 4 with $27.85.
The dealer is seat 2.
OptimusKrime posts a blind of $.15.
samsonic posts a blind of $.25.
johanvdvelde doesn't post a blind.
(OptimusKrime is dealt Kc Kh.)
Pre-flop:
omario2 raises $.25.
OptimusKrime raises $1.25.
samsonic folds.
omario2 calls for $1.25.
The flop comes
Js 2h Qh.
OptimusKrime checks.
omario2 bets $3.75.
OptimusKrime raises $4.25.
omario2 calls for $4.25.
The turn comes 3s.
OptimusKrime bets $11.
omario2 calls for $11.
The river comes Ks.
OptimusKrime goes all-in for $12.85.
omario2 goes all-in for $10.64.
$2.21 is pushed back to OptimusKrime.
Showdown:
OptimusKrime shows: Kc Kh
Ks Kc Kh Qh Js
Three Kings
omario2 shows: 10h As
As Ks Qh Js 10h
Straight, Ace high
omario2 wins pot ($62.03).
ugye ugye...mekkora egy fish vagyok...
A TT az ugy volt hogy emeltem az asztal fish meg nagyon shortkent betolta, en meg hat voltam ojan fish es emg raraktam azta nehany bb-t...
az AK meg ugy volt hogy pont elotte szoptam emg QQ vs KK csataban az ottani asztal fish ellen....
az asztal fish (100%os vpipkb 60%os pr)-rel bemelet en vissza QQ val ,ő allin (ahogy elotte tette KJ,QT ,33 szeru alpokkal is, ), en eemg ismet akkora hihetetlen nagy fish votlam hogy megadtam....
lefogytam kb 30bbalá, es rogton kaptam egy AKt(mielott rebuyolhattam volna), ekkor emeltem 4-5 bbt amire egy agro-laza csavo raemelt , en meg shortkent ratoltam ....
birom amikor ugy biraltok partikat emg szitukat, hogy lovesetek sincs a reszletekrol... a poker egy igen osszetett jatek.... szted kozel 0 informaciobol meglehet modnani hogy hibas avgy enm hibas? elehet akar hibas is, de ennyibol nem elhet leszurni....
Kérdeznék néhányat, mert úgy döntöttem, hogy elképzelhető, hogy ide költöztetem a fisskolát.
Szóval a kérdések (mikrolimitre, NL10-25):
- Azt olvasom, hogy elég gyenge a mezőny, de inkább a calling stationok a jellemzőek, vagy a semmivel ultraagresszív playák?
- FR vagy SH a nagyobb halastó?
- FR-en mennyire feszes a mezőny, kb mekkora a potnézési százalék átlagban?
- SH ugyanez?
Asszem ennyi elsőre.
Kérdeznék néhányat, mert úgy döntöttem, hogy elképzelhető, hogy ide költöztetem a fisskolát.
- Azt olvasom, hogy elég gyenge a mezőny, de inkább a calling stationok a jellemzőek, vagy a semmivel ultraagresszív playák?
- SH ugyanez?
Asszem ennyi elsőre.
ez mi????
OptimusKrime shows: Kc Kh
Ks Kc Kh Qh Js
Three Kings
omario2 shows: 10h As
As Ks Qh Js 10h
Straight, Ace high
omario2 wins pot ($62.03).
- SH ugyanez?
Asszem ennyi elsőre.
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon vegyes a fishek játéka. Van aki becallol oop és any floppon rátapad a betpot gombra, és van aki végigcallol second párral a végtelenségig.(150BB erejéig akár) Ne nagyon lepődj meg ha egy 3betre 2 coldcallt kapsz.(SH tapasztalatok)
És még valami: A tight regularok sem mindig azok amiknek látszanak(Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl)
:)