Everest :)
De a flopon Te is halacskaztal. Mire volt jo a minraise? Mi volt vele a szandekod?
NL25-ön csoda a mezőny. Open limpek, majd limp callok a range belőhetetlen. UTG-ből ugyanaz a játéka valakinek AKs-sel mint 29o-val. Tényleg.
NL200-on játszottam pár handet. A forma 4betet callolt 37-tel és flopolt fullt. Szerencséjére az ellen KJo-ja (amivel 4betelt) riveren párrá erősödött, így mindenki boldog volt :)
Egy partiban engem is kifizettek. 33-mal limpeltem 4 way kasszába. Riverig kicsekkeltük, ahol beszettesedtem (páros flop miatt full). Az ellenfél pedig megbolondult a runner-runner 9 magas szinétől :)
Ha viszem ezt fent bemásolt 250BB-s kasszát és nem jön a 2 out (ő 4-re várt :)), akkor igazán kellemes +4 BI-s sessin lett volna, így csak +1,5...
Tényleg, te is most mentél át, ha jól emlékszem. Mik az eddigi tapasztalatok, eredmények?
NL25-ről fred2632-t ismeritek?
csoda nagy játékos. SB-ből csak kiegészített 3 limpelőre AA-val.
majd Ax2x2 boardon riveren csekkel utolsó beszélőből
:D
Littlemage az NL10-en
Ma reggel az NL10 SH asztalait probaltam fosztogatni, es meglepve lattam Littlemage-ot az egyik asztalnal, ahova leultem.
Szokasahoz hiven, a chat uzenetekre nem valaszol, valoszinuleg csak a pokerre koncentral :)
Láttalak én is, de a chatet itt nem nagyon figyelem. Ment akkor még Noiqs asztal is, s PS-es sitandgo is.
De nem maradtál túl sokat, mondjuk elég tré asztalok is voltak.
ja mert menni kellett dolgozni.
reggelente ugy kb 30-40 percet szoktam nyomni, epp ami van, es amit annyi ido alatt be lehet fejezni.
ja mert menni kellett dolgozni.
reggelente ugy kb 30-40 percet szoktam nyomni, epp ami van, es amit annyi ido alatt be lehet fejezni.
Ma reggel bár ne jöttél volna. Az a megadásod elég csúnya volt, de az RNG honorálta a jó játékot.
Skacok,
Hol kell beállítani valamit az everesten, hogy ne ebben a trutymó, használhatatlan magyar formátumban nyomassa a handhystoryt, hanem valami általam és konverterek által is emészthetőben?
Sorry, azert remelem ez az 1 BI minusz nem rombolta le a sessiont....
Bar Te is tudhatod, hogy nem volt annyira rossz jatek, szerintem Te is megadtad volna a turn emelest a helyemben.
A nyelvet az init.ini fajlban lehet beallitani:
LANGUAGE=us
Bar a hh igy is human olvashatatlan xml lesz, de legalabb pl a PT3 gond nelkul "eszre veszi" a kinyitott ablakot.