Nem adtam volna. Volt flösshúzó, magasabb pár a tiednél, húzhatott bárki drillt, sőt, lehetett kint nagyobb full már eleve és potbetet adtál. Fiss játék volt szerintem, de nyithatunk egy topikot neki, megvan a HH.
Az en elgondolasom az volt, hogy csak 1.5 dollar egy 4.5-os kasszaban, ugy, hogy 2 outom van a tuti lapra (nem beszelve, hogy esetleg csak huzoval emeltel, vagy bloffoltel, ami szinten nem all tavol Toled). De ez meg nem volt eleg. A kulcs a implied odds. Ha bejon, es elcsekkelem, akkor toled vartam egy potnyi emelest (ami jott is), valamint a mogotted ulo calling stationtol egy megadast. Igy a +5 dollaros all-in reraisem mar 6:1, 7:1 pot oddsot biztosit nektek, ami meg 2 parral is ellenallhatatlan. Egyedul a QQ, 44, lapoktol kellett felnem, de ennyi belefert.
nálatok is van olyan mostanában, hogy mintha leszakadnátok, megáll minden, viszont nem írja ki egyből hogy lost connection? az utóbbi 2 hétben kb. 3 ilyen volt, korábban sosem, ami viszont azért durva, mert a mostaninál stabilabb net nem sok van ...
nálatok is van olyan mostanában, hogy mintha leszakadnátok, megáll minden, viszont nem írja ki egyből hogy lost connection? az utóbbi 2 hétben kb. 3 ilyen volt, korábban sosem, ami viszont azért durva, mert a mostaninál stabilabb net nem sok van ...
hm basszameg már megint. ezzel el is ment a 2 disconnect bet protectionom... :( várhatok 4 napot hogy tudjak náluk játszani? lol
1szer én is próbáltam velük visszaállítatni hamarabb, de csak a sablonos dumát írták.
hm el sem hiszem, máris válaszolt a support:
Kedves Játékos!
A problémának tudatában vagyunk és dolgozunk megoldásán. Addig is
megkérjük, hogy szoftverünkkel egy időben ne használjon más programot.
Ez valamelyest segít...
DBP-jét visszaállítottuk és a kellemetlenségért elnézést kérünk.
Köztes bónuszunkat a következő hónapban is kiküldjük.
Üdvözlettel,
Ügyfélszolgálat
+infó, hogy lehet számítani hó végi extra bónuszra :)
Skacok,
A holdem managernél mit kell beállítani, hogy ne összevissza dobálja be a hudot, hanem minden playerhez a saját statja kerüljön?