Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Everestes regularok topicja

Bajkevero
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 30. 9:53

Nem adtam volna. Volt flösshúzó, magasabb pár a tiednél, húzhatott bárki drillt, sőt, lehetett kint nagyobb full már eleve és potbetet adtál. Fiss játék volt szerintem, de nyithatunk egy topikot neki, megvan a HH.

Az en elgondolasom az volt, hogy csak 1.5 dollar egy 4.5-os kasszaban, ugy, hogy 2 outom van a tuti lapra (nem beszelve, hogy esetleg csak huzoval emeltel, vagy bloffoltel, ami szinten nem all tavol Toled). De ez meg nem volt eleg. A kulcs a implied odds. Ha bejon, es elcsekkelem, akkor toled vartam egy potnyi emelest (ami jott is), valamint a mogotted ulo calling stationtol egy megadast. Igy a +5 dollaros all-in reraisem mar 6:1, 7:1 pot oddsot biztosit nektek, ami meg 2 parral is ellenallhatatlan. Egyedul a QQ, 44, lapoktol kellett felnem, de ennyi belefert.

Polacheck
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. szept. 30. 9:55

Az en elgondolasom az volt, hogy csak 1.5 dollar egy 4.5-os kasszaban, ugy, hogy 2 outom van a tuti lapra (nem beszelve, hogy esetleg csak huzoval emeltel, vagy bloffoltel, ami szinten nem all tavol Toled). De ez meg nem volt eleg. A kulcs a implied odds. Ha bejon, es elcsekkelem, akkor toled vartam egy potnyi emelest (ami jott is), valamint a mogotted ulo calling stationtol egy megadast. Igy a +5 dollaros all-in reraisem mar 6:1, 7:1 pot oddsot biztosit nektek, ami meg 2 parral is ellenallhatatlan. Egyedul a QQ, 44, lapoktol kellett felnem, de ennyi belefert.

Nyitottam neki topikot. Továbbra is tartom, hogy két outra nem húzunk ilyen boardon (és nem a sértettség beszél belőlem). Beszéljük meg ott.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 30. 16:17

nálatok is van olyan mostanában, hogy mintha leszakadnátok, megáll minden, viszont nem írja ki egyből hogy lost connection? az utóbbi 2 hétben kb. 3 ilyen volt, korábban sosem, ami viszont azért durva, mert a mostaninál stabilabb net nem sok van ...

Bajkevero
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 30. 16:27

nálatok is van olyan mostanában, hogy mintha leszakadnátok, megáll minden, viszont nem írja ki egyből hogy lost connection? az utóbbi 2 hétben kb. 3 ilyen volt, korábban sosem, ami viszont azért durva, mert a mostaninál stabilabb net nem sok van ...

En everestnel eddig nem tapasztaltam, inkabb iPokeren, de szerencsere masok szakadnak le egy SNG vegso fazisaban :)

titcar
2008. szept. 30. 17:58

hm basszameg már megint. ezzel el is ment a 2 disconnect bet protectionom... :( várhatok 4 napot hogy tudjak náluk játszani? lol

Littlemage
2008. szept. 30. 18:26

hm basszameg már megint. ezzel el is ment a 2 disconnect bet protectionom... :( várhatok 4 napot hogy tudjak náluk játszani? lol

1szer én is próbáltam velük visszaállítatni hamarabb, de csak a sablonos dumát írták.

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 30. 18:38

1szer én is próbáltam velük visszaállítatni hamarabb, de csak a sablonos dumát írták.

tudom egyszer már volt ilyen, akkor mondjuk tényleg le is szakadtam.
mondjuk mivel most másik gépet használok nem kizárt, hogy nálam van a gixer, de azért ilyennek nem kéne lennie...

titcar
2008. szept. 30. 19:12

hm el sem hiszem, máris válaszolt a support:

Kedves Játékos!

A problémának tudatában vagyunk és dolgozunk megoldásán. Addig is
megkérjük, hogy szoftverünkkel egy időben ne használjon más programot.
Ez valamelyest segít...
DBP-jét visszaállítottuk és a kellemetlenségért elnézést kérünk.

Köztes bónuszunkat a következő hónapban is kiküldjük.

Üdvözlettel,

Ügyfélszolgálat

+infó, hogy lehet számítani hó végi extra bónuszra :)

Blatand
2008. szept. 30. 19:15

nekem régebben is volt ilyen, ált akkor amikor baszakodik a net, de az utóbbi időben megint volt ilyen lost connection igaz most is rossz volt a net kapcsolat:D
nyelvtanilag nem lett túl jól ez az egész megfogalmazva:)

Polacheck
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 1. 17:45

Skacok,

A holdem managernél mit kell beállítani, hogy ne összevissza dobálja be a hudot, hanem minden playerhez a saját statja kerüljön?

Élő ügyfélszolgálat