kifizetés
sziasztok, tudja valaki, h ennél a teremnél mennyi idő a kiutalás mb-re? Jó lenne tudni, mire számíthatok
köszi
ma játszottam pár sng-t ami alapján benne kéne lennem a 24K-s SNG racen de nem látom magamat, másnál van ilyen gond?
másik kérdésem, hogy HUD megy e itt vhogy sng-n , és a harmadik ha az nem is legalább vkinek rendesen beimportálja e ezeket a handeket
Sziasztok!
Az rb és a rakerace pénzeket kb. mikor szokták jóváírni?
Első sng-men volt hud, azóta pedig eltűnt.
Mindent importál rendesen, table managerrel is megkerestettem az asztalt, de ez se segít neki, egyszerűen nem bírom kihozni a hudom. Mit tehetnék?
nekem 1szer se volt még, hogy bejött volna a HUD sng-n , importálással is vannak gondok, pl volt olyan hand amit kb 50szer berakott, ha rájössz hogy meg lehet mégis oldani oszd majd meg lécci :)
Nem tudok belépni a xxx terembe !!
Egy olyan üzenet fogad, hogy lost conneciton to master server bla bla. Próbáljak meg log outolni majd újra login ha nem megy akkor bla bla..
Nagy nehezen tudtam kérni elfelejtett jelszót, kétszer is csináltam ujjat és így se.
Zároltak ezek a barmok ? Vagy mi a franc, szerdán fizettem be azóta most próbálok másodszor játszani de hát így nem fog menni ..
Se egy email-t semmit nem kaptam a történetről egyszerűen ez fogad..
Emailt kapok, hogy fizessek be mert az kurva jó ilyen meg olyan bónuszt kapok , befizetek utána meg ez van ? Hát FY.
Csillagos ötös terem ez is.
Nem tudok belépni a xxx terembe !!
Egy olyan üzenet fogad, hogy lost conneciton to master server bla bla. Próbáljak meg log outolni majd újra login ha nem megy akkor bla bla..
Nagy nehezen tudtam kérni elfelejtett jelszót, kétszer is csináltam ujjat és így se.
Zároltak ezek a barmok ? Vagy mi a franc, szerdán fizettem be azóta most próbálok másodszor játszani de hát így nem fog menni ..
Se egy email-t semmit nem kaptam a történetről egyszerűen ez fogad..
Emailt kapok, hogy fizessek be mert az kurva jó ilyen meg olyan bónuszt kapok , befizetek utána meg ez van ? Hát FY.
Csillagos ötös terem ez is.
Már kb 12 órája nem megy igazán megcsinálhatnák már .... :S
No para, nekem se megy most.
Relax
Elsőre én is paráztam főleg hogy fulltilten benn ragadt pénzem és itt van kb roll 30%om így hatványozottan beparáztam :D
de írtam és egyből jött a válasz hogy servert frissítenek szóval türelem!
üdv