Mabohai
Válasz Admin kommentjére
2010. febr. 25. 15:31

Kösz! Részben működik, sit and goknál a HUD-ot továbbra sem szeretné kirajzolni a PT3 :S Pedig ránézésre mindent jól állítottam be. Valamint a tournament eredményeket sem tárolja a PT, csak a handeket. A hiba az én készülékemben van?

Ja, és az normális, hogy minden kilépésnél a pókerszámláról átpakolja a kliens a főszámlára az összes pénzt, ami bent van?

T-I-M
Válasz Mabohai kommentjére
2010. febr. 25. 18:41

Halihó!
Gondolom már untok, a sok hülye kérdésemmel együtt,de én egy igazi szoftver analfabéta vagyok!
Letöltöttem az Interpokert, regisztáltam a linken keresztül azt hiszem mindent jól...
Örültem is én a zseni HA-HÁÁ!!
Erre beülök,mondom mielött áttolom a "vagyonom", kipróbálom a játék pénzel a szoftvert! 8 asztalt megnyitok, ahogy a Starson és hoppá!
Nem tudok egy helyre ülni minden asztalnál (még akkor sem ha kicsi asztalokként nyitom meg) se nem látom a pot méretet. Eggyáltalán pedig már az orrom a monitort karcolta...
Kérem ha valakinek van valami MOD-ja, vagy megoldása az segítsen!
Tudom nem illik ilyet kérni,de ha lehet gyorsan mert,ha jól tudom a REG.-től van egy záros határidő a befizetésig a FD. bonuszhoz.

(UI.: Igérem ha valaki segít,és én egyszer profi leszek azt nyilatkozom,hogy tőle tanultam a játékot :) )

dr.drogba
Válasz T-I-M kommentjére
2010. febr. 25. 19:13

Hi.
Ha mininézetbe nyitod meg akkor mindenhol ugyanoda ültet

T-I-M
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. febr. 25. 21:28

Hi.
Ha mininézetbe nyitod meg akkor mindenhol ugyanoda ültet

TE VAGY AZ ÉN EMBEREM!!!
Nem csak hogy ugyanoda ültet,de még a nagyi szemüvegét is levehettem,és látom a kasszákat!
Probáltam én a settings-graphic-ba keresni. Na de a fő lobby-ba a STARTING MINI TABLES és PIPA? No, valyon összejött ennyi?
De még egyszer köszönöm!
És még nagy Manchester United szurkolóként is tartom a szavam ;)
GL.

plastikman0
Válasz T-I-M kommentjére
2010. febr. 26. 14:48

auto pop up window-t lehet offolni? erre allergiás vagyok...

kösz a választ

TheKlansman
Válasz Tori18 kommentjére
2010. febr. 27. 10:04

a kifizetésnél lehet választani hogy milyen pénznembe utalják, így elkerülve a konverziós költséget?

erre a menüre gondolok, h ténylg azt jelenti e?
Otherwise, please select USD currency in the list*:

Szecsa
Válasz TheKlansman kommentjére
2010. febr. 27. 10:07

Hogy tudom a poker számláról vissza tenni a központi számlára a pénzt, hogy kiutalhassak?

Szecsa
Válasz Szecsa kommentjére
2010. febr. 27. 10:11

Ok, megvan csak kicsit vak vagyok.

Tecca
Válasz buktar kommentjére
2010. márc. 5. 20:05

Ha valaki tud a teremben 30%-nál nagyobb rb-t, küldjön PM-et!

Tecca
Válasz Tecca kommentjére
2010. márc. 6. 18:21

Ha valaki tud a teremben 30%-nál nagyobb rb-t, küldjön PM-et!

Ja, azért nem 200-at termelek havonta...

Élő ügyfélszolgálat