wakerbab
Válasz Admin kommentjére
2015. okt. 8. 12:42

Sziasztok érdemes ide befizetni egy kisseb összeget? Nincsenek kifizetési problémák ha minden igaz? Aki itt játszik pár szót irhatna köszi :)

Kisvince
Válasz Admin kommentjére
2016. jan. 26. 23:26

Milyen a játékosállomány NL20 - NL50 SH ?
Elég NIT asztalokat látok este - éjjel is a pozitív vélemények ellenére. Nincs sok törtstack sem.
Magyarok is szép számmal tolják itt. Véleményetekre lennék kíváncsi. Köszönöm szépen!

tomy123
Válasz Kisvince kommentjére
2016. ápr. 27. 3:58

A rakebacket hol lehet megnézni a poker kliensben?

uav_online
Válasz Admin kommentjére
2016. ápr. 29. 17:34

Valaki tolja itt?
két kérdésem lenne
1. hm2 -hud megy?
2. milyen az állomány ipokerhez képest?

BrenDoN
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 13. 18:46

Mivel folyamatosan (két hetente) kaptam tőlük a reload bonus-os emaileket, ma megtörtem és befizettem, majd amikor próbáltam aktiválni, nem sikerült.. Írtam supportnak, majd felsorolt vagy 20 országot, akiknek nem jár:)) Persze, biztosan ott volt a T&C-ben, de mivel emailben kaptam, fel sem merült bennem ilyen turpisság, szóval összességében bekaphatják;)

darklol
Válasz Admin kommentjére
2016. jún. 27. 8:55

tegnap este óta nem tudok csatlakozni, nálam van a hiba vagy?

aha , para van valahol

http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/intertops-poker-official-support-promotions-thread-1078789/index347.html

Admin
Válasz darklol kommentjére
2016. jún. 30. 0:06

tegnap este óta nem tudok csatlakozni, nálam van a hiba vagy?

aha , para van valahol

***Intertops Poker - Official Support & Promotions Thread*** - Page 347 - Internet Poker - Online Poker Forum

De egész profiul és gyorsan le is reagálták.

http://forumserver.twoplustwo.com/showpost.php?p=50308815&postcount=8662

Elképzelhető, hogy ha a hálózat miatt így szívnak idővel lépni fognak más hálózatba. Ti mint játékosok mit preferálnátok?

BrenDoN
Válasz Admin kommentjére
2016. jún. 30. 11:01

De egész profiul és gyorsan le is reagálták.

Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - ***Intertops Poker - Official Support & Promotions Thread***

Elképzelhető, hogy ha a hálózat miatt így szívnak idővel lépni fognak más hálózatba. Ti mint játékosok mit preferálnátok?

Gondolom US friendly hálózatok játszanak, akkor meg marad a WPN. Ha nem, akkor MPN, de szerintem teljesen mindegy :D

sztalin
Válasz Admin kommentjére
2016. szept. 11. 19:28

Lesz a bécsi cucc, úgy hogy regisztráltam tegnap, beléptem, picit játszottam, minden ment, ma meg, csak teker, és dobálja ezeket a hibaüzeneteket:

Altos
Válasz Admin kommentjére
2016. szept. 14. 11:05

Meg tudja valaki mondani, mennyi a minimálisan kifizethető összeg a teremnél?

Élő ügyfélszolgálat