Sziasztok érdemes ide befizetni egy kisseb összeget? Nincsenek kifizetési problémák ha minden igaz? Aki itt játszik pár szót irhatna köszi :)
Milyen a játékosállomány NL20 - NL50 SH ?
Elég NIT asztalokat látok este - éjjel is a pozitív vélemények ellenére. Nincs sok törtstack sem.
Magyarok is szép számmal tolják itt. Véleményetekre lennék kíváncsi. Köszönöm szépen!
A rakebacket hol lehet megnézni a poker kliensben?
Valaki tolja itt?
két kérdésem lenne
1. hm2 -hud megy?
2. milyen az állomány ipokerhez képest?
Mivel folyamatosan (két hetente) kaptam tőlük a reload bonus-os emaileket, ma megtörtem és befizettem, majd amikor próbáltam aktiválni, nem sikerült.. Írtam supportnak, majd felsorolt vagy 20 országot, akiknek nem jár:)) Persze, biztosan ott volt a T&C-ben, de mivel emailben kaptam, fel sem merült bennem ilyen turpisság, szóval összességében bekaphatják;)
tegnap este óta nem tudok csatlakozni, nálam van a hiba vagy?
aha , para van valahol
http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/intertops-poker-official-support-promotions-thread-1078789/index347.html
tegnap este óta nem tudok csatlakozni, nálam van a hiba vagy?
aha , para van valahol
***Intertops Poker - Official Support & Promotions Thread*** - Page 347 - Internet Poker - Online Poker Forum
De egész profiul és gyorsan le is reagálták.
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - ***Intertops Poker - Official Support & Promotions Thread***
Elképzelhető, hogy ha a hálózat miatt így szívnak idővel lépni fognak más hálózatba. Ti mint játékosok mit preferálnátok?
Lesz a bécsi cucc, úgy hogy regisztráltam tegnap, beléptem, picit játszottam, minden ment, ma meg, csak teker, és dobálja ezeket a hibaüzeneteket:
Meg tudja valaki mondani, mennyi a minimálisan kifizethető összeg a teremnél?