ali22
Válasz Admin kommentjére
2016. szept. 19. 15:05

25 dollár, de csak ha skrillel fizettél be asszem. Meg be kell küldeni minden szar dokumentumot igazolásnak.

Örülnék,ha valaki mondana egyszerűbb opciót....

SajtiEgon
Válasz Altos kommentjére
2016. szept. 19. 15:11

Meg tudja valaki mondani, mennyi a minimálisan kifizethető összeg a teremnél?

Skrillre 10 dodó a minimum (most csekkoltam). Doksik előzetesen kellenek a leírásuk szerint de bő egy nap alatt visszaigazoltak nekem.

ali22
Válasz Admin kommentjére
2016. szept. 19. 15:23

Egon, te Skrillel fizettél be ?

SajtiEgon
Válasz ali22 kommentjére
2016. szept. 19. 16:25

Egon, te Skrillel fizettél be ?

Igen, azzal.

Mondjuk ami felettébb furcsa, az az, hogy nem csökkent az egyenlegem, de nem engedne újabb kifizetést indítani. (Tájékoztatóul amúgy azt írják, hogy 48 óráig "pending" a kifizetés.)

ali22
Válasz SajtiEgon kommentjére
2016. szept. 19. 17:42

Jó fejek. Én kártyával fizettem be, és nem engedik skrillel a visszautalást. De kártyával se :))
Csak bank transzfer van... Mintha direkt szivatnának. Remélem tévedek.

SajtiEgon
Válasz ali22 kommentjére
2016. szept. 19. 19:30

Jó fejek. Én kártyával fizettem be, és nem engedik skrillel a visszautalást. De kártyával se :))
Csak bank transzfer van... Mintha direkt szivatnának. Remélem tévedek.

Ha Mastercard akkor ne csodálkozz, mert azzal sehol máshol se engedik (lásd a bankkártyás topikot)...

stve81
Válasz jacsapoker kommentjére
2016. okt. 23. 13:57

sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! A kliens letöltésénél a telepítés megkezdése előtt a vírusirtóm azonnal eltávolítja a fájlt. Trójai vírust jelez. Mit lehet ilyenkor tenni?

Üdv.

RegGeri
Válasz stve81 kommentjére
2016. okt. 23. 14:37

sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! A kliens letöltésénél a telepítés megkezdése előtt a vírusirtóm azonnal eltávolítja a fájlt. Trójai vírust jelez. Mit lehet ilyenkor tenni?

Üdv.

Azt nem írtad, konkrétan milyen a vírusirtód. Valószínű, hogy kikapcsolható a valósidejű védelem. Én azzal próbálkoznék először.

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2016. okt. 23. 15:05

20$ volt a legkevesebb, amit Skrill-el be lehetett fizetni ebbe a termebe. Persze kivenni már nem tudom csak úgy. Mindenféle papírokat kell beküldeni, személyi másolatot, közüzemi számlát, Skrill screenshot-ot.

stve81
Válasz RegGeri kommentjére
2016. okt. 23. 15:18

AVG! Igen én is erre gondoltam. a telepítés alatt kikapcsolom.

Köszönöm a választ.

Üdv.

Élő ügyfélszolgálat