piiit
Válasz SajtiEgon kommentjére
2016. okt. 31. 23:48

kifizetés

Sziasztok!

Szeretnék kifizetni a teremből. Master card-os bankkártyás befizetés volt. Jól látom, hogy banki átutalással 50$ az alapdíja a kifizetésnek? Illetve skrill-re se lenne probléma, de ott közüzemi számlát kér a személyi és lakcím kártya mellé, az pedig nekem nincs. Vagyis semmilyen számla nem érkezik a nevemre. Szerintetek, hogy tudnám megoldani a kifizetést? Előre is köszi!

xfactor675
Válasz piiit kommentjére
2016. nov. 1. 7:25

Sziasztok!

Szeretnék kifizetni a teremből. Master card-os bankkártyás befizetés volt. Jól látom, hogy banki átutalással 50$ az alapdíja a kifizetésnek? Illetve skrill-re se lenne probléma, de ott közüzemi számlát kér a személyi és lakcím kártya mellé, az pedig nekem nincs. Vagyis semmilyen számla nem érkezik a nevemre. Szerintetek, hogy tudnám megoldani a kifizetést? Előre is köszi!

1. próbáld meg bankszámlakivonattal, annak is jónak kell lennie.
2. Mivel egy háztartásban nem feltétlen jön mindenki nevére számla, ezért ott a lakcímkártyán lévő címnek kell egyeznie, nem a névnek.

coolerkiller
Válasz Admin kommentjére
2016. dec. 30. 23:32

tapasztal valaki itt vagy a juicy stakeson leállást? Magasan chip leader vagyok a napi legnagyobb versenyen és kifagytam, nem enged vissza és ki irja hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatomat.. ez így elég gáz..

trboo
Válasz coolerkiller kommentjére
2016. dec. 30. 23:43

nálam sem lép be,nem nálad van a hiba

coolerkiller
Válasz Admin kommentjére
2016. dec. 31. 0:04

Beszéltem a supportal, valószínűleg pár óra múlva jó lesz. A versenyeket meg nagy valószínűséggel törlik.. arra mondjuk nem tudott válaszolni hogy ilyenkor hogy osztják szét a lóvét.. ( remélem chip alapon vagy icm alapon) ha csak a buy-int adják vissza biztos kinyírok valakit:) van erről tapasztalat hogy ebben a terembe mi a szokás?

antalm
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 1. 5:47

Ha én pl. a pokerre kattintok egy hibaüzenet jön be az új lapon , jeleztem és azt mondták minden rendben :D

sztalin
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 1. 10:23

Beléptem egy kicsit játszani, volt vagy 5 asztal ahol egyáltalán ment póker, 0 futó tournament, az épp kezdődő tournament is elcancelleződött mert 0 vagy 1 jelenetkező volt rá. Volt bent még pár dollár, mondom akkor kiszedem, erre jött az üzenet, hogy mi mindent kéne beküldjek, ezt mondjuk sosem értettem, a pókertermek magasról szarnak rá hogy ki vagyok ... mindaddig amíg vesztek illetve nem kérem vissza a pénzem; na AKKOR egyből nagyon fontos lesz. Pl. ha kiderülne hogy kiskorú vagyok lenyúlnák a nyereményem? Mi jogon?

antalm
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 1. 17:09

50 dollár fee-t kicsit erősnek érzem banki kifizetésnél :D

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 1. 19:14

Én is nyuszi! Sztem is sok!

RegGeri
Válasz sztalin kommentjére
2017. jan. 1. 20:52

Volt bent még pár dollár, mondom akkor kiszedem, erre jött az üzenet, hogy mi mindent kéne beküldjek

Azt én is tapasztaltam, hogy nem fut túl sok asztal. Intertops-nál, ill. Juicy-nál is beküldtem a papírokat, amiket kértek, és el is fogadták elsőre, nem volt kötekedés. Utána már a kifizetéssel sem volt semmi gond. Nem nyertem vagyonokat náluk, olyankor lehet, hogy más az ügymenet :D

Élő ügyfélszolgálat